1200 TL’ye Rainbow Six: Siege için kulaklık önerisi

kultigin258

Centipat
Katılım
3 Mart 2020
Mesajlar
16
1.200 TL'ye kadar özellikle Rainbow 6 Siege oynu için kulaklık önerebilir misiniz? Bugüne kadar okuduklarıma göre birisi 7.1'i artık desteklemiyor derken diğer 7.1 olması gerekiyor diyor. Benim de iyice kafam karıştı. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
 
Önerin için teşekkür ederim.
Corsair Void Pro Beyaz 7.1

Ben bu kulaklığı kullanıyorum, R6S oynamıyorum ama oynayan ve kullanan arkadaşlarım var. Daha ucuzunu da bulabilirsin biraz araştırman gerek.

Bahsetmiş olduğunuz kulaklığın kablosuz olanını tavsiye eder misiniz? Yorumları okudum gerçekten beğenmeyen kişi görmedim. Şu anda bir adım diğer kulakların önüne geçti diyebilirim
 
Son düzenleme:
Eğer CS:GO oyunu hakkında bilginiz varsa XANTARES'i de tanıyorsunuzdur. Can(XANTARES) bu kulaklığın kablosuzunu kullanıyor. 1 yılı aşkındır bir problem yaşadığını görmedim(düzenli yayınlarını izlerim). Ben kablosuz kullanmadığım için kesin bilgim yok ama dediğim gibi sorunlu bir kulaklık değil. Hissiyat güzel, terletme çok az (ki ben oturduğumda 7-10 saat oyun oynarım) yani 2-3 saatlik oyun oturumunda terletme olmaz. Tavsiyemdir umarım alır, memnun kalırsınız.
 

Geri
Yukarı