1200 TL'ye telefon önerisi

HuseyinYavuz

Hectopat
Katılım
21 Ağustos 2014
Mesajlar
57
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, android, ios, w.phone farketmez hertürlü öneriye açığım. Maksimum 1000 TL'lik bir cihaz olmalı (1200 TL'ye) kadar önerilere açığım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Anneme Lumia 720 aldık, cihazın tüm ayarlamalarını falan yaptığım için baya bir kurcaladım. Öncelikle takılma denen birşeyle karşılaşmadım. Cihaz uygulamaları açarken bekletmiyor, takılma problemi yaşatmıyor. Mağaza, Google Play kadar zengin değil ama işe yarar çok uygulama var, gereksiz uygulamalarla fazla karşılaşmıyorsunuz. Özellikle Nokia'nın kendi uygulamaları çok başarılı. Alırsanız cihazı son sürüme yükseltmeden kullanmayın, son sürümle çok özellik ekleniyor.


Lumia alacaksanız tavsiyem o fiyata 925'dir. Tasarımı, kamerası ve donanımı çok iyi.925'in biraz ısınma sorunu var diyorlar ama çok büyük boyutlu oyunlar oynamazsan sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. (Sen yine de araştır.)

Aklınızda büyük ekran varsa 1320'yi de düşünebilirsiniz ama onun kamerası, donanımı 925'den biraz düşük.

Güncelleme: LG G2 de iyi cihazdır, Lumia'dan vazgeçersen onu al.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı