12000 TL civarı 2.el sistem önerisi

Ekran kartı miningli vesaire değilse alınabilir.

Satıcıyı bayağıdır takip ediyorum güvenilir birisi miningli olduğunu söylüyor olursa sormakta fayda var tabii ama olduğunu sanmam. RTX 2060 olan güven verdi. GTX 1080 daha güçlü ama eskidi de tabii.

Kardeşim 12 bin TL etmeyecek bir sistem. Maksimum ederi 5 bin TL falan.

1kya ne gerek var X123 alsın geçsin?

O açıdan bakarsan ben 400TL'ye aldığım kule tipi fanla 4450MHz 1.3v OC lu kullanıyorum 65 derece geçmiyor ancak geleceğe dönük bakmak lazım. İleride 5700x3D gibi bir işlemci almak istediği zaman buu fanlar tatmin etmez.

İşlemci ne takacak? 3770, leş fosil bir işlemci. Valorant'ta 200 de çok zor değil.

Kuzenim kullanıyor ayrıca 720p değil ekran kartı ve işlemci değişti Valorant tarzı oyunlarda 200 FPS alıyor denemeden boş konuşmayın bence.

Hocam işlemcisi ve ekran kartı 10'ar yıllık siz bilgisayar alırken veya önerirken sadece Valorant'ta aldığı FPS'e mi bakıyorsunuz bilmeyen sizsiniz bilmeden konuşmayın bence (NOT: bu sistemi alıp işlemci ekran kartı değiştirene kadar direkt başka sistem almak da daha mantıklı)

Ben Sparkle Intel Arc A750, Ryzen 5 5600 işlemci ile sistemimi yükselttim. Bu ürünleri sıfır şekilde 9K'ya hallettim. Bu bileşenlerle 2.el Full bir sistem 12K'ye dizebilirsin. Intel'in kartını kötüleyenler olacak ancak ben çok memnunum. Aldığı güncellemeler sonucu RTX 3060 ile kafa kafaya. 2K çözünürlükte High-Ultra ayarlarda çoğu oyunu 60 FPS üstü oynuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı