12000 TL kibar ve ince oyuncu bilgisayarı

Bütçe
10000-12000

kaganaltug

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhabalar. Okula getirip götürebileceğim, kibar duran, ince ve şık olan bir bilgisayar arıyorum. Valorant, CS:GO gibi oyunları minimum 144 FPS de oynamak istiyorum. (ekranın 144 olması gerekli değil monitör alabilirim ileride) şirket bilgisayarı gibi durursa güzel olur (çok kaba durmasın yani). Acaba önerebileceğiniz bir bilgisayar var mı? 10.000 ile 12.000₺ bir bütçem var. (zorlarsam 12.500 falan olur) şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

14 inç, hafif, taşınabilir, şık, sade, güçlü.

Tam model bilmiyorum ama Monster Tulpar serisi var onlar gayet zarif ve performanslı.

Teşekkür ederim önerin için dostum ancak biraz kalın mı çerçeveleri ile?

Teşekkür ederim ancak çerçeveleri biraz kalın mı?

Tam model bilmiyorum ama Monster Tulpar serisi var onlar gayet zarif ve performanslı.

Fiyat ne yazık ki 15000₺den başlıyor.

Performanslı fakat kesinlikle kibar durmuyorlar ayrıca fiyatları da 15kdan başlıyor.

Hocam acaba önerebileceğiniz başka bilgisayar var mı? Son attığınız biraz kalın ve çerçeveleri büyük duruyor.

Hocam acaba önerebileceğiniz başka bilgisayar var mı? Son attığınız biraz kalın ve çerçeveleri büyük duruyor.

Bu bütçede daha kibar bulursunuz fakat bunun gibi güçlü ve kaliteli olmaz ısınır ve pek oyun oynatmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…