D derinkaya Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #1 AMD serisi bir sistem toplamayı düşünüyorum. 12 bine toparlayabileceğim parçalar veya hazır sistem önerileriniz nedir?
AMD serisi bir sistem toplamayı düşünüyorum. 12 bine toparlayabileceğim parçalar veya hazır sistem önerileriniz nedir?
A Atatuğkan Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #2 derinkaya dedi: AMD serisi bir sistem toplamayı düşünüyorum. 12 bine toparlayabileceğim parçalar veya hazır sistem önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com +40 tl koyup RAM'i 3600 mhz yapabilirsin.
derinkaya dedi: AMD serisi bir sistem toplamayı düşünüyorum. 12 bine toparlayabileceğim parçalar veya hazır sistem önerileriniz nedir? Genişletmek için tıkla... ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com +40 tl koyup RAM'i 3600 mhz yapabilirsin.