120mm Fan Önerisi

a.freak

Hectopat
Katılım
6 Aralık 2015
Mesajlar
302
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Konu başlığında olduğu gibi fan önerisi istiyorum, kasamda bir adet önde kırmızı ledli bir fan var fakat yetmiyor, kasanın içi sıcak bunu fark ediyorum bu yüzden arkaya egzoz olarak kullanabileceğim sessiz çok pahalı olmayan bir fana ihtiyacım var. Bir de bu ledli olursa daha iyi olur fakat vatan bilgisayarda birkaç fan baktım ve kırmızı ledlileri şehrimde yoktu mavi ve ya yeşil alsam nasıl olur güzel durur mu ?

Aynı zamanda kasamın üst tarafında da 2 adet 120 mm fan yuvası bulunmakta oraya mı yakayım görüntü açısından yoksa arkaya mı takmalıyım ?

Aynı zamanda anakartımda bir adet system fan giriş yeri bulunuyor ben bulamadım başka direk güç kaynağına nasıl bağlayabilirim bu fanlarda güç kaynağına bağlamak için kablo çıkar değil mi ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Akasa PWM fan çoklayıcı kablo alırsan tek fan girişine birden fazla fan takabilirsin. TX 12 CM Siyah sessiz kasa fanı almanı öneririm. Hem ucuz hem de yeterli fanlar. Ledli fan alırsan kasanın içi çok parlak olur, karar senin. Üstteki ve arkadaki fanlar havayı dışarı doğru üfleyecek.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı