V-Sync vesaire açık mı? GPU yüzde kaç kullanıyor bilgisayar? Zaten oyunlarda düşük CPU kullanımı normal.Dün hiçbir problem yoktu, bugün açtım oyunu kasmaya başladı. CPU %10 kullanıyor normal değil. Bana kalırsa 60 FPS gösteriyor ama oyun bayağı kasıyor, ne yapmam gerekli? İşlemcim 12450H laptop.
Nvidia App yada Intel Driver Support Assistant programları ile sürücüler güncelmi kontrol edermisiniz? Windows Updateleridd ayrıca bi kontrol edin.HP Victus 15
Intel 12450H
RTX 3050
16 GB DDR4 RAM var düne kadar bir problem yoktu sonra kasma başladi CPU da kullanmıyor ısınmıyorda ama fazlasıyla kasiyor 60 FPS gosteriyor
NVIDIA App'ya da Intel Driver Support Assistant programları ile sürücüler güncel mi kontrol eder misiniz? Windows Updateleridd ayrıca bir kontrol edin.
Hocam siz kurunca belki yeni bir güncelleme gelmiş olabilir çünkü ben bilgisayar geldiğinden 1 hafta falan sonra gene güncelleme yaptım ondan sonra uzun bir süre Intel yada Nvidia güncelleme yayınlamadı. Bence tekrar kontrol etmelisiniz. Windowsunuz hangi versiyonda?Hepsini yeni kurdum daha 2 hafta önce dün bir Windows Update gelmiş onu kurmuştum ondan olabilir mi?
Hocam siz kurunca belki yeni bir güncelleme gelmiş olabilir çünkü ben bilgisayar geldiğinden 1 hafta falan sonra gene güncelleme yaptım ondan sonra uzun bir süre Intel'ya da NVIDIA güncelleme yayınlamadı. Bence tekrar kontrol etmelisiniz. Windows'unuz hangi versiyonda?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.