T Thaoe Decapat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #1 12 bin kilometrede 23 model Drift L buldum (50 bin TL).ilk motorumu alacağım tavsiye eder misiniz? Başka model de tavsiye edebilirsiniz.
12 bin kilometrede 23 model Drift L buldum (50 bin TL).ilk motorumu alacağım tavsiye eder misiniz? Başka model de tavsiye edebilirsiniz.
T Thaoe Decapat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #3 gobeyondlimits dedi: Tvs raider. Genişletmek için tıkla... Kanka drift l den artısı nedir?Motordan anlamıyorum sadece kronik sorunu olmasın dış görünüşü güzel olsun benim için yeterli.
gobeyondlimits dedi: Tvs raider. Genişletmek için tıkla... Kanka drift l den artısı nedir?Motordan anlamıyorum sadece kronik sorunu olmasın dış görünüşü güzel olsun benim için yeterli.
gobeyondlimits Picopat Katılım 14 Mayıs 2025 Mesajlar 579 9 Haziran 2025 #4 Thaoe dedi: Kanka drift l den artısı nedir?Motordan anlamıyorum sadece kronik sorunu olmasın dış görünüşü güzel olsun benim için yeterli. Genişletmek için tıkla... Abicim artısı kalitesi fazla bir şey demeye gerek yok.
Thaoe dedi: Kanka drift l den artısı nedir?Motordan anlamıyorum sadece kronik sorunu olmasın dış görünüşü güzel olsun benim için yeterli. Genişletmek için tıkla... Abicim artısı kalitesi fazla bir şey demeye gerek yok.
T Thaoe Decapat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2025 #5 gobeyondlimits dedi: Abicim artısı kalitesi fazla bir şey demeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam.Yeni başlayan için ekipman öneriniz vs. var mıdır?
gobeyondlimits dedi: Abicim artısı kalitesi fazla bir şey demeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam.Yeni başlayan için ekipman öneriniz vs. var mıdır?
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 9 Haziran 2025 #7 Thaoe dedi: Eyvallah hocam. Yeni başlayan için ekipman öneriniz vs. var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bende yeni başlıyorum Hjc C70n kask. Shima Solid 2.0 mont almayı düşünüyorum.
Thaoe dedi: Eyvallah hocam. Yeni başlayan için ekipman öneriniz vs. var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bende yeni başlıyorum Hjc C70n kask. Shima Solid 2.0 mont almayı düşünüyorum.