125 TL Civarında Modem Tavsiyesi

Kamar33

Kilopat
Katılım
26 Mayıs 2013
Mesajlar
76
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamun Aleyküm arkadaşlar,
Arkadaşım modem ihtiyacı olduğu için bana geldi ve öneride bulunmamı istedi. Ben modem konusunda çok bilgili olmadığımdan internette biraz soruşturayım dedim. Arkadaşım Modemi çok profesyonel olarak kullanmaz. Kablosuzu ve birden çok ethernet çıkışı olmalı. Televizyonunda internet üzerinden yayın izlediğinden dolayı biraz sağlam bir modem olmasını istiyor.Şimdiden sağolun.
 
Önerdiğiniz modeller gerçekten çok iyi gözüküyor sağ olun arkadaşlar. Ancak şunu söylemeyi unutmuşum Şu anda Airties RT 111 modemini kullanıyor. Modemlerle ilgili sıfır bilgi sahibi olduğum için şimdi yahu şöyle olsun bu niye böyle diye sapıtmayacağıım. :D Ama modeme gelen DSL portu falan uyumlu mudur önerdiklerinizle ? Birde arkadaşım diyor ki ara sıra voltaj düştüğünden internet gidebiliyormuş. Bizde televizyonda bir şeyler izleyemiyoruz o sırada diyor. Bununla ilgili internetin gitmemesi için bir çözüm var mıdır ? Bana modemle çözülmez de akım koruyucu priz kullanılabilir gibi geliyor da yine de size bir sorayım dedim. Ayrıca çok profesyonel bir kullanıcı değil. Böyle yüksek seviye modemler normal kullanımda çok fark yaratır mı ? (Sapıttım biraz sanırım. :D )

Saygılar..
 
Elektrik gidince internet kesilir. Hadi bu sorunu UPS ile hallettik, ya TV :) En iyi UPS ile dahi TV 5 dk gider. Sonra o da kapanır. Modemlerin hepsi uyar.
Bende elektirik gitmesinden bahsediyor sandım kardeşimde voltaj düşmesinden kaynaklıymış. Yani elektirik gitmiyor. Televizyon falan açık kalıyor Sadece ekran bir gidip geliyor anlık. Böyle olunca da internet gidiyormuş. Voltaj yükselip düştüğünde modemin içerisinde koruma bulunan bir model var mıdır yoksa Akım koruyucu prizlerle halledilebilecek bir şey midir bu ?
 
Arkadaşıma akım korumalı priz denemesini önerdim. Modemlerdede 80+ PSU lardaki gibi bir şey olabilir diye bir umut ettim ama olmuyormuş. Arkadaşıma Egemen kardeşimin söylediği ASUS'u önereyim diyorum çünkü en ucuzu o :D Arkadaşım modemi çok ağır kullanmıyor. Günlük kullanımda aralarında çok fark olur mu ?
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı