1250 TL oyun kulaklığı önerisi

Bu fiyat bandında çok da bir beklentisi olmamalı bir yerden alıp diğer taraftan da alan kulaklık öneriyoruz ne yapalım dört dörtlük bir şey için bütçe arttırılmalı.

Ayrıyeten söylediğiniz kadar da berbat derecede bir kulaklık değil kablolu kullanırsa uzun süre götürür.
Arkadaşım kendine PC dizdi ve parası yok diye bu markaya yönelmişti.
1-2 ay kullandı gayet memnun.
Mikrofon biraz boğuk ama aşırı abartılacak kadar da değil

Kötünün iyisi diyelim kısaca.
Yalnız arkadaş kablosuz kulaklık diye belirtmemiş. Öyle olsaydı dediğiniz gibi kötünün iyisi diyerekten o bütçede başka kulaklık olmadığından alınırdı. Kullanan insan kötü diyorsa abarttığını düşünmüyorum. Araştırana kadar almayı düşündüğüm, gözüme güzel gelen bir kulaklıktı.

Yalnız arkadaş kablosuz kulaklık diye belirtmemiş. Öyle olsaydı dediğiniz gibi kötünün iyisi diyerekten o bütçede başka kulaklık olmadığından alınırdı. Kullanan insan kötü diyorsa abarttığını düşünmüyorum. Araştırana kadar almayı düşündüğüm, gözüme güzel gelen bir kulaklıktı.

Kulaklığı kötüleyeceğinize önerseydiniz konu sahibi ve ben de önereceğiniz kulaklığı bir düşünürdük.

Kulaklığı kötüleyeceğinize önerseydiniz konu sahibi ve ben de önereceğiniz kulaklığı bir düşünürdük.
Diğer havit kulaklıklarına bakabilirsiniz diye yazdım ya zaten. Fuxi H3 bunlardan biri olmadığı için de sizin mesajınıza yanıt verdim. Yoksa Havit'ten sponsorluğum falan yok kullanmadığım şey hakkında nasıl net yorum yapabilirim? O bütçede kulaklık ürettikleri için genel olarak Havit'i önerdim. Fuxi H3 falan mı kullanıyorsunuz niye üstelediğinizi anlamadım.

Yeni konular

Geri
Yukarı