1250 TL'ye Oyuncu Koltuğu Önerisi

tüge

Hectopat
Katılım
21 Mart 2014
Mesajlar
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba dostlar, elimde en fazla verebileceğim 1250 TL var. Odamı değiştirdim ve Gaming Setup'ı kurdum, masamı LED'ler ile döşedim yatak vs. her şeyi değiştirdim. Elimde 1250 TL var ve bir oyuncu koltuğu almak istiyorum. Bundan önceki koltuğumu İKEA'dan 2006 yılında almıştım, hala sorunsuz kullanıyorum ama boyu kısa geliyor. Kafamı yaslayabileceğim kadar uzun ve rahat bir koltuk tavsiyesi istiyorum. Ömürlük kullanacağım. Dx Racer'ları çok beğendim daha iyi yada mantıklı öneriniz olmazsa bayramdan sonra siparişini vereceğim. Koltuk almazsan bu parayla ne alabilirim? (Oyun,PC bileşeni vs. ihtiyacım yok.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar para vermenin anlamı olmadığını düşünüyorum.
Max Office Racing Yönetici ve Çalışma Koltuğu - Siyah / Gri

Kendim de bu ürünü kullanıyorum yaklaşık 1 haftadır ve gayet memnunum. Daha önceki koltuğumun koltuk olduğuna inanamadım. Tabi fiyat farkından illaki değişen şeyler oluyordur ama geriye kalan yaklaşık 800TL ile de farklı şeyler yapabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı