125CC başlangıç için Drift L vs TVS Raider 125

Hocam benim en çok korktuğum şey bu ABS, yeni yeni araştırmaya başladım fakat bu ABS önemliymiş. O yüzden bu postu açtım bir nevi belki bu bütçeye daha iyi bir model çıkabilir diye. Ayrıca 3-4 aya satmak gibi bir planım yok. Aldığım zaman gittiği yere kadar kullanmayı planlıyorum.
Hocam bu bütçeye pek fazla model maalesef çıkamaz. Alırsanız yine saçma sapan çin markaları alabilirsiniz voge olur qj olur vs vs yani hepsi baktığımızda çinli o yüzden hangisinin görünüşü beğendiyseniz ve en önemlisi yakınınızda kaliteli servis ağı var ise onu alın derim. Benim hala önerim bütçeyi arttırıp satmak istemediğizi söylediniz o zaman bütçeyi biraz daha zorlayın ve en azından sorun çıkmarayacak ve servis ağının iyi olduğu bir motor alın.

Hocam benim en çok korktuğum şey bu ABS, yeni yeni araştırmaya başladım fakat bu ABS önemliymiş. O yüzden bu postu açtım bir nevi belki bu bütçeye daha iyi bir model çıkabilir diye. Ayrıca 3-4 aya satmak gibi bir planım yok. Aldığım zaman gittiği yere kadar kullanmayı planlıyorum.

Bu yaz sürüp öteki yaz satmak en mantıklısı sizin dediğinize göre kışın motor yerine toplu taşıma kullanabilirsiniz.

Hocam bu bütçeye pek fazla model maalesef çıkamaz. Alırsanız yine saçma sapan Çin markaları alabilirsiniz voge olur QJ olur vs. yani hepsi baktığımızda Çinli o yüzden hangisinin görünüşü beğendiyseniz ve en önemlisi yakınınızda kaliteli servis ağı var ise onu alın derim. Benim hala önerim bütçeyi arttırıp satmak istemediğizi söylediniz o zaman bütçeyi biraz daha zorlayın ve en azından sorun çıkmarayacak ve servis ağının iyi olduğu bir motor alın.

Hocam eğer taksit imkanı gibi bir şey olursa bütçeyi artırabilirim. Bu Drift L olsun TVS Raider 125 de olsun taksit imkanı var. Eğer önerebileceğiniz varsa böyle ABS'li bir şey almak isterim bende. Honda CB125F baktım fakat bunda yok galiba ABS. Ayrıca dediğim gibi moturun hızından önce tasarım olarak güzel gözükmesi benim için daha önemli. Diğer modelden %10-20 daha yavaş olsun fakat güzel gözüksün.

Hocam eğer taksit imkanı gibi bir şey olursa bütçeyi artırabilirim. Bu Drift L olsun TVS Raider 125 de olsun taksit imkanı var. Eğer önerebileceğiniz varsa böyle ABS'li bir şey almak isterim bende. Honda CB125F baktım fakat bunda yok galiba ABS. Ayrıca dediğim gibi moturun hızından önce tasarım olarak güzel gözükmesi benim için daha önemli. Diğer modelden %10-20 daha yavaş olsun fakat güzel gözüksün.
Hocam cbf i zaten hız olarak önermedim yılların bloğu var üstünde sıkıntı çıkarmayacak ömürlük bir blok servisleride kaliteli o yüzden önerdim görüntüsü evet iyi değil ama motorun kendisi iyi.
Bütçenizi gerçekten kaça kadar çıkartabilirsiniz hocam net bir fiyat verin ona göre motor önerisi yapabiliriz. Ama taksit derseniz zor çünkü sıfır motorlar uçuk fiyatlarda maalesef.

Hocam cbf i zaten hız olarak önermedim yılların bloğu var üstünde sıkıntı çıkarmayacak ömürlük bir blok servisleride kaliteli o yüzden önerdim görüntüsü evet iyi değil ama motorun kendisi iyi.
Bütçenizi gerçekten kaça kadar çıkartabilirsiniz hocam net bir fiyat verin ona göre motor önerisi yapabiliriz. Ama taksit derseniz zor çünkü sıfır motorlar uçuk fiyatlarda maalesef.

Hocam ehliyeti aldım diyene kadar zaten 3-4 ay minimum bir süre olacak. Belki daha da uzun 50-60 bin TL daha koyabilirim. Bu taksit işi olursa da 100 bin TL bile olabilir gözü karartırsam ama dediğiniz gibi taksit olmazsa ise Max 150-160 bin TL diyebiliriz.

Hocam ehliyeti aldım diyene kadar zaten 3-4 ay minimum bir süre olacak. Belki daha da uzun 50-60 bin TL daha koyabilirim. Bu taksit işi olursa da 100 bin TL bile olabilir gözü karartırsam ama dediğiniz gibi taksit olmazsa ise Max 150-160 bin TL diyebiliriz.
Hocam şu modellere bir göz atın 2. el olarak öneri yapacağım sıfır olarak bi aklıma gelen ns200ug olabilir.

gsx s125
cb125r

benelli 125s abs maalesef yok
ns125 (abs var alınabilir bazılarında cbs var diye hatırlıyorum tam emin değilim satıcıya bir sor)
rtr200 (yine abs var ve sesi güzel bir motor)

tercihler sana kalmış hocam fiyatlara bak özelliklerine bak servislere bak ona göre bütçene göre bir karar ver ayrıca 3-4 ay diyorsun motor piyasası yazın artar 3-4 aya bu fiyatlar maalesef bulunmayabilir. Tavsiyem motoru al şimdiden yatır motoru sonra bin.

Satmam diyorsanız ilerde ben suzukiden yana kullanırdım seçimimi yada direk bir pcx aralarında en pahalısa o maalesef ama blok olarakda en sağlamı o olabilir. Top speede bakmayın bu sınıf motorlarda bırakın 10-20km oynasın motor sağlam olsun.

@ayberkmv1 Anladık hocam yanlış bir bilgi verdim dislike bombardımanı yapmanıza gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı