128 GB HDD önerisi

Hayır, boş yuvalardan birine takabilirsin.

Yok yuvada sıkıntı yok HDD koyacak yer yok.

Hem konu açıyorsun hem de azarlıyorsun. Bir kere açtığın konudan bile haberin yok arkadaşlar yardımcı olmaya çalışmış ona rağmen. HDD alabilirsin bütçen yetmez anlarım. Ama sistem nedir? Bütçen nedir? Hiçbir şey yok ortada. Ayrıca bu tarz HDD'ler genelde yenilenmiş ve iyi durumda olmaz. HDD diye zorlayacaksan en azından 500GB al. Tercihlerimiz 1TB yönünde özellikle de SSD tabii.
Dostum bilgisayarım imzamda gözüküyor i5 4570 işlemcisi var sen buna 1 TB ssd veya hdd taksan boş kalır oyun yükleyip ne yuklicen ETS 2 falan

Yok yuvada sıkıntı yok HDD koyacak yer yok.

Dostum bilgisayarım imzamda gözüküyor i5 4570 işlemcisi var sen buna 1 TB SSD veya HDD taksan boş kalır oyun yükleyip ne yuklicen ETS 2 falan

İmzada yazmasında sıkıntı yok. Ama yine de belirtebilirdin. Harici ekran kartı olmadığı için basit oyunlar oynayacağını düşünürsek aslında SSD alsan ileride de kullanabilirsin ama HDD al geç o zaman. Onun dışında HDD düşüp zarar görmeyeceği yer olduktan sonra boşta kalabilir. Yeter ki fazla ısınacak ve pek hareket etmeyecek yerde olmaması.

İmzada yazmasında sıkıntı yok. Ama yine de belirtebilirdin. Harici ekran kartı olmadığı için basit oyunlar oynayacağını düşünürsek aslında SSD alsan ileride de kullanabilirsin ama HDD al geç o zaman. Onun dışında HDD düşüp zarar görmeyeceği yer olduktan sonra boşta kalabilir. Yeter ki fazla ısınacak ve pek hareket etmeyecek yerde olmaması.

Ekran kartı GT 740 alacağım.

Ben sana bir şey demiyorum bana dediğine bak.
Herseyiniz yanlis ne demesini bekliyorsunuz? 128 gb hdd olmaz 120 olur ama onunda en yenisi herhalde 15-20 yil once uretilmistir. Bir sekilde bulup alsaniz bile 120 gb sata en fazla sata2 olur. Veri yazarken veya indirirken gunumuz internet hizi ve pclerinde kullanilmaz. Ssd ve hdd ust uste koyamazsiniz cok fazla isinirlar performanslari duser.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı