O OguzhanOnal123 Femtopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2021 #1 Masaüstü için duvar kağıdı arıyorum ama ideal bir şey bulamadım. 1280x1024 çözünürlükte olursa daha iyi olur.
Masaüstü için duvar kağıdı arıyorum ama ideal bir şey bulamadım. 1280x1024 çözünürlükte olursa daha iyi olur.
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 11 Mart 2021 #2 Masaüstü arka planınız ne? Benim arka planım: www.technopat.net Duvar kağıdı önerisi Merhabalar Windows 7'nin duvar kağıdından sıkıldığım için yeni duvar kağıdı arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. www.technopat.net Duvar kağıdı önerisi Duvar kağıdı önerebilir misiniz? www.technopat.net Böyle bir sürü konu var. İçlerinden kendiniz seçebilirsiniz.
Masaüstü arka planınız ne? Benim arka planım: www.technopat.net Duvar kağıdı önerisi Merhabalar Windows 7'nin duvar kağıdından sıkıldığım için yeni duvar kağıdı arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. www.technopat.net Duvar kağıdı önerisi Duvar kağıdı önerebilir misiniz? www.technopat.net Böyle bir sürü konu var. İçlerinden kendiniz seçebilirsiniz.