1280x1024 olan video nasıl 1920x1080 yapılır?

• Konuyu başlatan bbnoS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 1.651

bbnoS

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Valorant oynarken kayıt alıyorum a 1280x1024 oynuyorum ama videoyu 1920x1080 yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? (1920XX1080 oyna demeyin adamların kafası küçük oluyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz hangi çözünürlükte oyunu oynarsanız o şekilde ekran kaydı yapılır veya yayına aktarılır. Ondan dolayı yapacak pek bir şey yok.

Video düzenleme programlarında aspect ratio diye bir ayar oluyor. Ücretsiz program arıyorsan DaVinci Resolve'ye bakabilirsin.

Valorant için dediğin durum geçerli değil maalesef, sadece görüş alanın kısıtlanmış oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yayıncılardan hatırladığım kadarıyla sizin ekranınıza 1280x1024 gelen görüntüyü 1080p olarak alamazsınız.

Son düzenleme:
Valorantta dediğiniz durum yok, tamamen psikolojik.
Vallahi bana öyle geliyor. Birazcıkta 1920x1080 oynayacağım.

Valorant için dediğin durum geçerli değil maalesef, sadece görüş alanın kısıtlanmış oluyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yayıncılardan hatırladığım kadarıyla sizin ekranınıza 1280x1024 gelen görüntüyü 1080p olarak alamazsınız.

Hocam ben arkadaşın dediği gibi psikolojik olarakta yapıyor olabilirim. 1920x1080 deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı