RF Reverse Flash Kilopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 25 Çözümler 2 12 Mayıs 2022 #1 RAM 3600 SSD veya HDD modeli MSI Spatium 2tb Ekran kartı Asus tuf rtx 3080 Anakart H670 pro İşlemci İ9 12900k Bilgisayarı yeni topladım ekran gelmiyor mouse ve klavyeyi de görmüyor ne yapmam gerekiyor? Ekran kartı, işlemci ve sıvı soğutucuyu kendim taktım sadece gerisini İtopya halletmişti. Dosya Ekleri B0BFDC66-8857-404F-B253-9ACD1C6BA8FE.jpeg 255,1 KB · Görüntüleme: 39
Bilgisayarı yeni topladım ekran gelmiyor mouse ve klavyeyi de görmüyor ne yapmam gerekiyor? Ekran kartı, işlemci ve sıvı soğutucuyu kendim taktım sadece gerisini İtopya halletmişti.
T Talha Tuna Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.041 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #2 Anakart marka modelini tam yazar mısın belki o işlemci için bios update gerekiyordur. Artı 0 Eksi
PaladinRudjack Kilopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2022 #3 Dram ışığı yanıyor gördüğüm kadarıyla orada. RAM'ler iyi oturmamış olabilir. Tek tek tek söküp deneyin. Artı 0 Eksi
Dram ışığı yanıyor gördüğüm kadarıyla orada. RAM'ler iyi oturmamış olabilir. Tek tek tek söküp deneyin.
KS KS RF Reverse Flash Kilopat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 25 Çözümler 2 12 Mayıs 2022 #4 Talha Tuna dedi: Anakart marka modelini tam yazar mısın belki o işlemci için bios update gerekiyordur. Genişletmek için tıkla... H670 pro anakart, sanırım sorun anakartta PaladinRudjack dedi: Dram ışığı yanıyor gördüğüm kadarıyla orada. RAM'ler iyi oturmamış olabilir. Tek tek tek söküp deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet hocam sorun anakartta sanırım, farklı ram denedim olmadı ramleri başka pc ye taktım çalıştı keyfim kaçtı ya o kadar para verdim Artı 0 Eksi
Talha Tuna dedi: Anakart marka modelini tam yazar mısın belki o işlemci için bios update gerekiyordur. Genişletmek için tıkla... H670 pro anakart, sanırım sorun anakartta PaladinRudjack dedi: Dram ışığı yanıyor gördüğüm kadarıyla orada. RAM'ler iyi oturmamış olabilir. Tek tek tek söküp deneyin. Genişletmek için tıkla... Evet hocam sorun anakartta sanırım, farklı ram denedim olmadı ramleri başka pc ye taktım çalıştı keyfim kaçtı ya o kadar para verdim