12VHPWR dönüştürücü ile RTX5070 kullanmak

Şimdiden hayırlı olsun o zaman.
Bu kart nasıl sizce? FE kartlar aşırı hoşuma gidiyor. Minicik ama soğutmaları başarılı ve inanılmaz güzel geliyorlar bana. Ki 4070 Super'in gücü de zaten 5070'e yakın seviyede. Ama sırf FE diye de almak mantıkı olmaz gibi.

Bu kart nasıl sizce? FE kartlar aşırı hoşuma gidiyor. Minicik ama soğutmaları başarılı ve inanılmaz güzel geliyorlar bana. Ki 4070 Super'in gücü de zaten 5070'e yakın seviyede. Ama sırf FE diye de almak mantıkı olmaz gibi.

AMD ve NVIDIA'nın tasarım kartları çok hoş ama o fiyata alınmazlar. Bence daha öncede dediğim gibi 2. el garantili 4070s koşturun 18-20k ya rahatça bulursunuz.

Ekran kartının güç limitlerini arttırıp 300W çekmesini sağlasam bile bir sorun olmuyor. Toplamda 4-5 saat boyunca tüm sistemi yük altına sokup test ettim stabilite ya da kapanma sorunu olmadı. PBO açık şekilde yaptım testleri işlemci 110W ekran kartı da 300W çekiyordu zorlayabildiğim kadar zorlamak için güç limitlerini arttırdım kartın. Yani 450W+ tüketim yapıyordu muhtemelen sistem ama sorun çıkartmadı. Ben kartı 1080p'de kullanıyorum ve zaten işlemci de ekran kartı da tam kullanılmıyor genel olarak. Ekran kartı 200W üstüne çıkmıyor genellikle oyunlarda işlemci de maksimum 70 çekiyor. Bu şekilde düşününce sorun yok aslında ama yine de içim pek rahat değil. 550W olmasından dolayı değil güç kaynağı pek de kaliteli değil acaba yüksek güç tüketiminde sisteme zarar gelir mi diye düşünüyorum bazen. Kaliteli bir 550W olsa çok da umursamaz güç kaynağı bozulana kadar kullanırdım muhtemelen ki yine öyle yapacağım gibi duruyor. Güç kaynağı bozulana kadar CV550 ile devam edeceğim. Bozulursa yenisine geçerim artık.
@927839

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı