13.000 TL bütçeye 2K monitör önerisi

GeneralRadahn

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. Nadiren rekabetçi FPS, ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar oynuyor ve Blender kullanıyorum.

ASUS'un TUF Gaming VG27AQ3A model monitörünü aldıktan 2 gün sonra yaşadığım bir arıza nedeniyle iade etmek durumunda kaldım dolayısıyla ASUS TUF modellerinden tekrar alacağımı düşünmüyorum. Şu an MSI MAG 274QRF-QD E2 modeline sempatim yüksek. Bahsettiğim model hakkında fikirlerinizi ve benzer ürün önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
27" 240 Hz IPS;
32" IPS 170 Hz;
27" VA 240 Hz;
32" VA 240 Hz;

Hiç düşünme LG der susarım.

Selamlar. Nadiren rekabetçi FPS, ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar oynuyor ve Blender kullanıyorum.

ASUS'un TUF Gaming VG27AQ3A model monitörünü aldıktan 2 gün sonra yaşadığım bir arıza nedeniyle iade etmek durumunda kaldım dolayısıyla ASUS TUF modellerinden tekrar alacağımı düşünmüyorum. Şu an MSI MAG 274QRF-QD E2 modeline sempatim yüksek. Bahsettiğim model hakkında fikirlerinizi ve benzer ürün önerilerinizi bekliyorum.

Bahsettiğiniz arıza IPS glow ise çok normal bir şey arıza değil profesyonel monitörler harici her IPS monitörde var.

27" 240 Hz IPS;
32" IPS 170 Hz;
27" VA 240 Hz;
32" VA 240 Hz;
Öneriler için teşekkür ederim. Samsung modelleri iyi duruyor genel olarak fakat curved hiç kullanmadığım için biraz çekiniyorum. Normal monitörlerle çok bir farkı var mıdır sizce, alışmam gereken bir süreç gerektirir mi?

Öneriler için teşekkür ederim. Samsung modelleri iyi duruyor genel olarak fakat curved hiç kullanmadığım için biraz çekiniyorum. Normal monitörlerle çok bir farkı var mıdır sizce, alışmam gereken bir süreç gerektirir mi?
Ben internet kafede çokça curved monitör deneyimledim, pek öyle alışkanlık gerektirecek bir durum olmadı, tabii curvedların miktarı var, örneğin 1000R var, 1500R var, 1800R var, 2000R var. Odyssey G6'da 1000R var yani en kavisli kategori olarak geçiyor. Bir miktar alışma süreci olacaktır belki ama alışınca da düz ekrana göre çok daha hoş gelecektir.

Hiç düşünme LG der susarım.

Bahsettiğiniz arıza IPS glow ise çok normal bir şey arıza değil profesyonel monitörler harici her IPS monitörde var.
Öncelikle öneri için teşekkürler. Arıza IPS glow değildi, 180Hz. kullanımda karıncalanama yapıyordu ekranda. Servis için incelemeye göndermemi istediklerinde uğraşmadan Amazon'a iade ettim.

Öneriler için teşekkür ederim. Samsung modelleri iyi duruyor genel olarak fakat Curved hiç kullanmadığım için biraz çekiniyorum. Normal monitörlerle çok bir farkı var mıdır sizce, alışmam gereken bir süreç gerektirir mi?

Aktif olarak Odyssey G4 kullanıyorum IPS panel ve gayet güzel bende sorun çıkmadı öneririm Curved monitöre alışırsın hemen yine de bana kalsa flat modeller daha iyi. Alienware, LG, ViewSonic panelleri daha kaliteli diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı