13.000 TL GTX 1080 Ti ve Ryzen 7 1800X Sistem Toplama

Sistemim zaten 7.500 - 10.000 tl arası , üstüne bir de monitör dahil oluyor işte . Yalnız burada bir sorum var benim için çok önemli , ben ssd almak istemiyorum sistemi hdd ye kuracağım çünkü 1 tb ssd den aşağısı işlevsiz . Ssd kullanmasam zararını görürmüyüm ?

Ek olarak 1800x in i7 7820x den bile daha iyi oyun performansı verdiği testlerle kanıtlanmıştır , i9 veya ryzen threadripperkullanacak bütçem yok çünkü ryzen + 1080ti 8 bin tl yapıyor gönül isterdi ki öyle olsun ancak maalesef öyle olamıyor :(
En azından 250 gb bir SSD alıp windows ve bazı oyunları oraya kurabilirsiniz. Ama 13.000 TL vermeyi gözden çıkardıysanız 1 TB SSD alabilirsiniz diye düşünüyorum.

En azından 250 gb bir SSD alıp windows ve bazı oyunları oraya kurabilirsiniz. Ama 13.000 TL vermeyi gözden çıkardıysanız 1 TB SSD alabilirsiniz diye düşünüyorum.
144 hz 1 ms monitör de dahil olmak üzere o fiyata söylediklerinizin hepsini koyabileceğim bir sistem atabilirmisiniz ? İtopya'dan toplamama rağmen hiç bir şekilde yetmiyor. E bir şeylerden kısamıyoruz çünkü en iyi ürünleri topluyoruz sonra bacak günlerini es geçen bir bodyciye dönmeyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
144 hz 1 ms monitör de dahil olmak üzere o fiyata söylediklerinizin hepsini koyabileceğim bir sistem atabilirmisiniz ? İtopya dan toplamama rağmen hiç bir şekilde yetmiyor e bir şeylerden kısamıyoruz çünkü en iyi ürünleri topluyoruz sonra bacak günlerini esgeçen bir bodyciye dönmeyelim
Sinerjiden istediğiniz tarzda bir bilgisayar toplamayı deneyeceğim hocam. Birazdan atarım. Ama fiyatlar birazda olsa düşecektir gibi geliyor bana. Dolardaki düşüş fiyatları yansımadı daha. Evet birçok site dolar fiyatı veriyor ama o fiyatlarda inecek birazda olsa. Birde amazondan almayı düşünmez misiniz ? Evet garanti sıkıntı ama garantide satın alabiliyorsunuz. Eğer bir sıkıntı olması durumunda sadece bekleme süresi uzun olur ama direk üreticilerden alıyorsunuz bir sıkıntı yaşamazsınız çok ekstra bir durum olmadığı sürece.

144 hz 1 ms monitör de dahil olmak üzere o fiyata söylediklerinizin hepsini koyabileceğim bir sistem atabilirmisiniz ? İtopya dan toplamama rağmen hiç bir şekilde yetmiyor e bir şeylerden kısamıyoruz çünkü en iyi ürünleri topluyoruz sonra bacak günlerini esgeçen bir bodyciye dönmeyelim

Hocam ben sinerjiden böyle bir şey topladım 144 Hz yerine 240 Hz koydum hatta.

EyQjkn.png
mJq0nV.png

Analartı uplamamız gerekiyor o anakart hantal benim aradıklarıma göre, eğer HDD 1 TB yaptıysanız SSD'yi 500 GB yapmanız mantıklı ancak 850 Evo bu sisteme oyuncak gibi gelir. Bunları değiştirirsek olabilir ayrıca bende Razer 7.1 Kraken, BlackWidow ve Deathadder Chroma full seti var yani gaming sete ihtiyaç yok.

Sinerjiden istediğiniz tarzda bir bilgisayar toplamayı deneyeceğim hocam. Birazdan atarım. Ama fiyatlar birazda olsa düşecektir gibi geliyor bana. Dolardaki düşüş fiyatları yansımadı daha. Evet birçok site dolar fiyatı veriyor ama o fiyatlarda inecek birazda olsa. Birde amazondan almayı düşünmez misiniz ? Evet garanti sıkıntı ama garantide satın alabiliyorsunuz. Eğer bir sıkıntı olması durumunda sadece bekleme süresi uzun olur ama direk üreticilerden alıyorsunuz bir sıkıntı yaşamazsınız çok ekstra bir durum olmadığı sürece.

Hocam ben sinerjiden böyle bir şey topladım 144 Hz yerine 240 Hz koydum hatta.

Eki Görüntüle 259201 Eki Görüntüle 259202

1080Tİ ve o monitör...

Her yerde monitör tartışması var ve ben çoğuna cevap yazdım :D Benim nacizane fikrim 4k monitörlerin daha oturmamış olması bundan 2 sene önceki 2k gibiler şuanda ayrıca şuan için 4k nın oyun için gereksiz olduğunu düşünüyorum aynı şekilde 144hz üzeri değerlerinde gereksiz olduğu kanaatindeyim. Monitör olarak samsung kavisli, renk ve hızı ideal değerlerde veren qdot teknolojili 2k 144hz monitörünü öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı