13.000 TL her şey dahil sistem önerisi

Bütçe
13.000 TL

TohSheriff

Decapat
Daha fazla  
Sıfırdan her şey dahil sistem toplayacağım. Klavye, mouse, kulaklık, monitör ve son olarak hazır bir sistem.

Sıfırdan her şey dahil sistem toplayacağım. Klavye, mouse, kulaklık, monitör ve son olarak hazır bir sistem.

Bu bütçede APU sistem zorunlu gibi bir şey eğer Online oyun oynamıyorsanız biraz daha para biritktirmeniz gerekecek. Ama eğer sadece Online oyunlar oynuuyorsanız söyle bir şey önerebilirim.
Bu sistem.
Klavye olarak https://www.akakce.com/klavye/en-uc...-rgb-mekanik-oyuncu-si-fiyati,1007235013.html
Veya.
Mouse:
Kulaklık:
Veya:
Monitör:

ama yinede para biriktirmeniz daha iyi olacaktır
ileride bu apuya RX 6600 veya 6650 gibi ekran kartlarıda eklerseniz tadından yenmez.

O monitör 2 güne elinde kalır insanın. Hem kalitesiz hem IPS değil ve 144 Hz bile değil.
Benim attıklarım daha mantıklı olacaktır.

Monitör IPS ve bu bütçede başka şans yok gibi tabii benim dediğim doğrudur diye bir şey yok arkadaş araştırsın kendi karar versin.

Kulaklık, klavye ve mouse için de 1000 TL kalıyor. Kendi zevkinize göre seçebilirsiniz.

Monitör IPS ve bu bütçede başka şans yok gibi tabii benim dediğim doğrudur diye bir şey yok arkadaş araştırsın kendi karar versin.

IPS değil hocam? Ayrıca APU çok daha mantıklı değil mi bu bütçede? Online oyun oynanacak sonuçta.

2700 TL 75Hz VA monitöre verilmez bence 144-165 Hz alt segment bakın o bütçede

IPS değil hocam? Ayrıca APU çok daha mantıklı değil mi bu bütçede? Online oyun oynanacak sonuçta.

Hocam IPS yazıyor, APU sistemlere çok ısınamıyorum ama dediğim gibi arkadaşın ihtiyaçlarına göre seçsin istediğini 8-9k gibi bir butceye 1650'li bir sistem de olabilir
2. Ele de yönelebilirsin bu bütçede

Hocam yanlış link atmışsınız başta kafam karıştı.

Sizin önerdiğiniz 21.5 inç monitöre 2000 vermektense buna her türlü 2700 verilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…