Bu bütçede APU sistem zorunlu gibi bir şey eğer Online oyun oynamıyorsanız biraz daha para biritktirmeniz gerekecek. Ama eğer sadece Online oyunlar oynuuyorsanız söyle bir şey önerebilirim.
En ucuz GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote HV-KB432L Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Delux M700 Siyah Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Delux M700 Siyah Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 349,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Corsair Void Elite Stereo CA-9011208-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Void Elite Stereo CA-9011208-EU Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 969,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz HyperX Cloud Stinger Core HX-HSCSC2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Stinger Core HX-HSCSC2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.332,69 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.699,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
ama yinede para biriktirmeniz daha iyi olacaktır
ileride bu apuya RX 6600 veya 6650 gibi ekran kartlarıda eklerseniz tadından yenmez.
Hocam IPS yazıyor, APU sistemlere çok ısınamıyorum ama dediğim gibi arkadaşın ihtiyaçlarına göre seçsin istediğini 8-9k gibi bir butceye 1650'li bir sistem de olabilir
2. Ele de yönelebilirsin bu bütçede
2700 TL 75Hz VA monitöre verilmez bence 144-165 Hz alt segment bakın o bütçede.
Hocam IPS yazıyor, APU sistemlere çok ısınamıyorum ama dediğim gibi arkadaşın ihtiyaçlarına göre seçsin istediğini 8-9k gibi bir butceye 1650'li bir sistem de olabilir.
2700 TL 75Hz VA monitöre verilmez bence 144-165 Hz alt segment bakın o bütçede
Hocam IPS yazıyor, APU sistemlere çok ısınamıyorum ama dediğim gibi arkadaşın ihtiyaçlarına göre seçsin istediğini 8-9k gibi bir butceye 1650'li bir sistem de olabilir
2. Ele de yönelebilirsin bu bütçede