Şimdi denedim hocam sarjdan çıkardım ama bu bana gerçekçi gelmedi. Şöyle, sabah eşim biraz kurcalıyordu. Sarjdan çıkarmış, %80'i vardı ve 1 saat 40 dakika gösteriyordu.
3 ms yazdığına bakmayın hocam griden griye 3 ms.
bu videoda detaylı bir şekilde gerçek ms değerinin öğrenmenin yolunu göstermiş.Hatta Monster ABRA A5 V15.6 kullanan bir arkadaşın monitörünün ms değeri 25 çıkmış.İlgili video
Bende acer predator almayı düşünüyorum. Fakat single channel ram olduğu için , + olarak ramda almak lazım. Hangi ram tercih etmeliyim? link atacak var mı?
Almayı düşündüklerim bunlar :
Merhaba. Yeni aldığım laptop 16 GB tek slot bir cihaz. Bu cihaza 16 GB daha takviye yaparak Dual Channel kullanmak istiyorum ancak bu işlerden de pek anlamam. RAM önerileriniz var mıdır? Hangi RAM bu cihaza uygundur?
Hocam RAM takviyesini kendimiz yaparsak garanti dışı kalıyor. Servise yollayıp taktırmamış gerekecek. Servis de RAM satışı yapabiliyor.
Müşteri hizmetlerini arayıp fiyat bilgisi istedim. Tekrar bilgilendirecekler. Uygun olan RAM’i servis buluyor getiriyor ve takıyor. Markası da aynı oluyor.