S9FE al DeX moduna geç.
Bana da Samsung daha mantıklı geliyor fakat klavye sıkıntısı var. Kendi klavyesi mağaza çalışanının dediğine göre 5.000-6.000 TL. Piyasada da uygun bir klavye bulamadım cihaz için.
S9FE al DeX moduna geç.
Bana da Samsung daha mantıklı geliyor fakat klavye sıkıntısı var. Kendi klavyesi mağaza çalışanının dediğine göre 5.000-6.000 TL. Piyasada da uygun bir klavye bulamadım cihaz için.
Bu arada artık GBox uygulamasınada gerek yok. MicroG ile direk GMS yüklenebiliyor. Yani emulatör olmadan YouTube gibi uygulamaları kullanabiliyorsunuz ve bazı uygulamalarda gelen bu cihazda Google servisleri yok uyarısıda gelmiyor bu sayede. Uygulama indirme sorunuda Aurora Store ile halledilebiliyor. Uygulamaları Google Play Store sunucularından çektiği için tüm uygulamalar ve güncellemeler anında geliyor. Eskiden Huawei cihazlarda olan sorunların neredeyse hiçbiri kalmadı.Gbox ile google sorununun düzelmesi olayı bayağı bir yasallaşmaya gidiyor gibi. Birde bu klavye kalem kampanyası çok iyi. Tabletleride A serisi samsung tabletler gibi değil.
Huawei reklam versede fena olmazdı ama![]()
![]()
Logitech Pebble Keys 2 K380S 920-011859 Siyah Kablosuz Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech Pebble Keys 2 K380S 920-011859 Siyah Kablosuz Klavye fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech Pebble Keys 2 K380S 920-011859 Siyah Kablosuz Klavye özelliklerini incele, 999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İnsanlarda ki orijinal kılıfı, klavyeyi alma çılgınlığını anlamıyorum. Yarım kilo klavyelere Android tarafına 6-7 lira iOS tarafında 12-13 lira bayılmak akıl işi değil gerçekten.
Donmaz. Artık o dönemi çoktan kapattık.Hocam biraz zaman geçti ama sorayım. Samsung aşağı yukarı ne zaman sonra donmaya başlar, Huawei ne zaman başlar var mıdır bilginiz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.