13-14 yaş arası kitap önerileri

qino88

Centipat
Katılım
26 Ocak 2021
Mesajlar
204
Çözümler
1
Yer
Hatay
Herhangi türde olabilir fakat deneme falan olmasa iyi olur. Düşünce yazılarıyla pek ilgilenmem. Güzel bir hikayesi var dediğiniz bir kitap varsa. Başlıkta belirttiğim gibi 13 14 yaşa uygun olursa iyi olur.
 
Gölgelerin efendisi okuyabilirsin fantastik seviyorsan.
Sineklerin tanrısı, çizgili pijamalı çocuk ve canavarın çağrısı gibi simgesel kitapları seviyorsan bunları okuyabilirsin.
 
Kafka- Dönüşüm,
John Steinbeck- Fareler ve İnsanlar.

Sana bir şeyler katabilecek şeyler önerdim. Eğer fantastik vs. istersen Narnia Günlükleri de okuyabilirsin. Kişisel gelişim olarak da etkili gençlerin 7 alışkanlığını önerebilirim. Okumadıysan Harry Potter serisini de kesinlikle okumalısın.
 
Yardımcı olacaksa söyleyeyim. Şimdiye kadar en çok sevdiklerim Andy Mulligan "Çöplük", "Kırık çömlek parçası", "Ayrı dünyalar".
 
Yardımcı olacaksa söyleyeyim. Şimdiye kadar en çok sevdiklerim andy mulligan "çöplük", "kırık çömlek parçası", "ayrı dü.

Kardeşim öncelikle sefiller kitabını kesinlikle okumalısın ki hayata karşı bakış açın ve ufkun açılsın aynı zamanda kürk mantolu madonnayı da bu kitaplar sana hayatı öğretir ve insanlara karşı bakış açınıda değiştirir kesinlikle oku ama olur mu?
 
Percy Jackson serisi olabilir, Savaş ve Barışta güzeldir. Hayri Potter'da olabilir (Okumuşsundur muhtemelen)

Savaş ve Barış ilk başta sıkıyor sonra içine çekiyor.

Edit: Başlat var birde ona da bakabilirsin.
 

Geri
Yukarı