Ramiz Karaeski
Hectopat
sizin 1 sene önceki boyunuz kaçtı babanızın boyu kaç ?14 yaşındayım boyum 183cm.
sizin 1 sene önceki boyunuz kaçtı babanızın boyu kaç ?14 yaşındayım boyum 183cm.
sıkıntı olmuyormu sizin için15'e girecem. 1.62
Babamın boyu da 1.83 fakat 1 yıl önce kaç cm olduğumu hatırlamıyorum.sizin 1 sene önceki boyunuz kaçtı babanızın boyu kaç ?
boy uzaması için tavsiyeleriniz varmı benim 1.72-1.73 arası değişiyorBabamın boyu da 1.83 fakat 1 yıl önce kaç cm olduğumu hatırlamıyorum.
şuan kaç boyunuz ?Dün gibi hatırlıyorum. Tam tamına 1.65 idim.
Voleybol-basketbol gibi sporlar yapabilirsin. Ben şahsen voleybol oynuyorum aktif olarak.boy uzaması için tavsiyeleriniz varmı benim 1.72-1.73 arası değişiyor
şuan kaç boyunuz ?
Hayır olmadı. 10.sınıfa geçecem. 9. sınıfa geçerken korkmuştum, dalga geçerler diye o zamanlar 1.57 felandı. Ama bir şey olmadı ve boyumdan memnunum.sıkıntı olmuyormu sizin için
dalga geçmezler ya joe pesci ye bakın adam 1.57 karizma 10Hayır olmadı. 10.sınıfa geçecem. 9. sınıfa geçerken korkmuştum, dalga geçerler diye o zamanlar 1.57 felandı. Ama bir şey olmadı ve boyumdan memnunum.![]()
okulda bedende oynasam olurmuVoleybol-basketbol gibi sporlar yapabilirsin. Ben şahsen voleybol oynuyorum aktif olarak.
Ciddi bir şekilde yaparsanız daha çok yardımcı olacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca imkanım yoktan kastınız maddi durumsa çoğu erkek voleybol takımı ücret almaz.dalga geçmezler ya joe pesci ye bakın adam 1.57 karizma 10
okulda bedende oynasam olurmu
kursa gitme imkanım yok![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.