13.500 TL'ye S21 FE alınır mı?

blackonder

Decapat
Daha fazla  
13.500 bütçem var. S21 FE düşünüyorum. Önerir misiniz arkadaşlar? Başka bu fiyata alınır dediğiniz bir model marka var mı? Sıfır düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende S20 FE var gayet güzel telefon, S21 ile çok az farkı var ama model geriye düştükte ileriye dönük alacağı güncelleme sayısı azalıyor. Yani bana kalırsa yeni çıkan diğer Samsung modelleriyle de kıyaslama yapın. Şu an bana kalsa alınır ama mantıken 2 yıl yaşlanmış halde. Samsung'un A serisi hakkında pek bilgim yok ama eğer arada performans farkı çok yoksa yeni çıkan A serisine yönelebilirsiniz.

13.500 bütçem var. S21 FE düşünüyorum. Önerir misiniz arkadaşlar? Başka bu fiyata alınır dediğiniz bir model marka var mı? Sıfır düşünüyorum.
İkinci elde 10 bine 16 ay Samsung TR garantili versiyonunu aldım. Telefonun pil performansı ve ön kamerası hariç her şeyinden memnunum. Pil performansı çok kötü olmamakla birlikte insanı tatmin de etmiyor. Ben telefonun pil düzeyini genelde %30'un altına düşürmediğim için bu konuda genele oranla daha takıntılı olabilirim ama sadece ben değil herkes pil performansının düşük olduğunu belirtmiş. Ön kamerası da yüksek ışıkta bile böyle çok canlı fotoğraflar çekmiyor. Ön kamera biraz yavan hissettirdi bana. Google Camera falan kurabilseydim bu cihaza belki çok iyi sonuçlar alınabilir ama uğraşmadım ona. Geri kalan tüm özelliklerinden memnunum. Telefonun video performansı da gayet iyi. Vlog bile çekilir bu telefonla.

Tek güncellemesi kaldı, bir de batarya problemi var, onun dışında gayet güzel telefon. Exynos 2100 çok iyi bir işlemci değil ama çok kötü de değil.

Yeni konular

Geri
Yukarı