13 bin TL 2K monitör tavsiyesi

Teşekkürler hocam güzel yazı olmuş. Yalnız Samsung VA panel ghosting sorunu var diyenler olmuş. Ghosting sorunu var mı bu modelde?

Ghosting ve Black smearing performansı çok iyi. Kullanım esnasında görebileceğiniz ghosting bulunmuyor. Yani IPS'ten farkı yok bu konuda. Hatta o kadar hızlı ki çoğu IPS'ten net gösteriyor UFO'yu.

Biraz daha netleşti hocam kafamda sağ olun. Peki ışık sızma sorunu olur mu, benim önceki monitörüm Samsung Curved bir monitördü, kenarlarda bayağı bir ışık sızması oluyordu.

Biraz daha netleşti hocam kafamda sağ olun. Peki ışık sızma sorunu olur mu, benim önceki monitörüm Samsung Curved bir monitördü, kenarlarda bayağı bir ışık sızması oluyordu.
Işık sızması arka aydınlatma bulunan tüm modellerde olabilir. Yani IPS, TN ve VA fark etmez. Bu modelde kronik bir ışık sızması sorunu yok. Monitör piyangosundan kötüsü denk gelmediği sürece sorun olmaz.

Samsung Curved olanlarda yaygın diye bir şey duymuştum da ne kadar doğru bilmiyorum.

Bu monitörde böyle bir sorun yok. Samsung G3 ve G5 VA monitörler kötü, G6 ve üstü VA panellerde sıkıntı yok.

Samsung sitesinden öğrenci indirimi hala devam ediyormuş bu arada, yaklaşık 2.300 lira gibi bir indirim oldu, sipariş verdim hocam. Çok teşekkürler.

Öğrenci indirimi nasıl uygulanıyor? Ne kadara indi ürün?

Aramaya eğitim indirim programı yazıp giriyorsun, T.C. kimlik no ile öğrenci belgendeki barkodu istiyor. e-Devlet üzerinden öğrenci belgesi oluşturup barkodu bulabilirsin. 12K'den 9700'e düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…