Aramaya eğitim indirim programı yazıp giriyorsun, T.C. kimlik no ile öğrenci belgendeki barkodu istiyor. e-Devlet üzerinden öğrenci belgesi oluşturup barkodu bulabilirsin. 12K'den 9700'e düştü.
Ghosting ve Black smearing performansı çok iyi. Kullanım esnasında görebileceğiniz ghosting bulunmuyor. Yani IPS'ten farkı yok bu konuda. Hatta o kadar hızlı ki çoğu IPS'ten net gösteriyor UFO'yu.
Hocam ben monitörü aldım da bir şey soracaktım. Monitörün görüntü kalitesi sanki 2K değilmiş gibi hissettiriyor bazen, CS2 gibi oyunlara girince mekan, ambiyans iyi de FIFA, hikayeli oyunlarda oyuncu yüzleri net değil de böyle efekt atılmış gibi görünüyor. Bu monitörün kendi sorunu mu yoksa düzeltmem gereken bir ayar var mı? Çok can sıkıcı duruyor bu sorun.
Hocam ben monitörü aldım da bir şey soracaktım. Monitörün görüntü kalitesi sanki 2K değilmiş gibi hissettiriyor bazen, CS2 gibi oyunlara girince mekan, ambiyans iyi de FIFA, hikayeli oyunlarda oyuncu yüzleri net değil de böyle efekt atılmış gibi görünüyor. Bu monitörün kendi sorunu mu yoksa düzeltmem gereken bir ayar var mı? Çok can sıkıcı duruyor bu sorun.
Netlikle alakalı bir sorun olmaması lazım. Native 1440p monitör çünkü. OSD menüsündeki ayarları kurcalayın derim. Bu monitörle alakalı çok fazla kullanıcı yorumu okudum. Hiç böyle bir şikayet görmedim.
Netlikle alakalı bir sorun olmaması lazım. Native 1440p monitör çünkü. OSD menüsündeki ayarları kurcalayın derim. Bu monitörle alakalı çok fazla kullanıcı yorumu okudum. Hiç böyle bir şikayet görmedim.
Merhaba arkadaşlar 2K monitör almak istiyorum fakat ölü piksel, ghosting tarzı problemler yaşatmayacak, 27 inc monitör arıyorum. Aynı zamanda da satıcı güvenilirliği ve taksit imkanından dolayı Amazon'dan almak istiyorum.