13 bin TL'ye 2 oyun kollu ikinci el PS4 Pro alınır mı?

Series S al. Çünkü PS4 o kadara değmez üstelik oyun fiyatları da pahalı ve FIFA 20 eski onu geç sadece Uncharted 4 var düzgün. Onun yerine Series S almak çok daha mantıklı. Hem cihaz 2020 Kasım da çıktı. PS4 2013T'e çıktı 12 yıl olmuş. Artık çok eskidi ve GTA 6'yı bırak FC 28'i bile görür mü belli değil. Series S ise GTA 6 açabiliyor. Tam bir F/P cihazı. Hem o paraya 2. el PS4 alacağınıza çok rahat 2. el Series S bulursunuz. Ayrıca Xbox'a özel game Pass denen bir abonelik sistemi var. Oyunlara o kadar para ödemenize gerek kalmıyor. Aynısı PS de de var PS Plus diye ama oyun sayısı az oyunlar kötü ve pahalı Game Pass'te ise birçok oyun var ve fiyatı da ucuz. Mesela 2-3 ay alıp istediğiniz kadar oyunu oynayabilirsiniz. Özellikle hikayeli oyunlarda çok mantıklı oluyor.

Link atmak yasak değil PS3'ü satıp Series S alın derim ben.

Alınmaz, üzerine 3K daha ekle Series S al derim. Pro hem zor satılması, bir de gereksiz bir konsol.

Eğer PS4 varsa aklınızda Slim modellere bakın derim.

Ailem destek olalım dedi ama onlara yük olmak istemiyorum 22 bin maaş alıyorum ve sadece yazları çalışıyorum 10 bini oraya vereceğim.
Series S'de alma. Ps4 Pro'da. Ailenle tekrar konuş bence. Onlara yük olmayacaksa Ps5 Slim al ikinci el. Yada Fat kasa Ps5. İleriye dönük oyun konusunda sorun yaşamazsın. İllaki yeni çıkan bir oyunu oynamak istersin ileride. Hem Ps4 oyunlarınıda istersen kutulu alıp Ps5'e takıp oynayabilirsin. Hatta bazılarını 100 TL'ye Ps5 sürümüne bile yükseltebiliyorsun. Gow Ragnarok, Tlou 2 gibi vs. Bitmiş bir konsola o paraları vermeni önermem.

Son düzenleme:
Series S'de alma. PS4 Pro'da. Ailenle tekrar konuş bence. Onlara yük olmayacaksa PS5 Slim al ikinci el. Ya da fat kasa PS5. ileriye dönük oyun konusunda sorun yaşamazsın. İllaki yeni çıkan bir oyunu oynamak istersin ileride. Hem PS4 oyunlarınıda istersen kutulu alıp PS5'e takıp oynayabilirsin. Hatta bazılarını 100 TL'ye PS5 sürümüne bile yükseltebiliyorsun. GoW Ragnarok, TLOU 2 gibi vs. bitmiş bir konsola o paraları vermeni önermem.

Hocam link attıgım üründe kapanma problemi varmıs ama düzeldi tamir ettirdim dedi ben 8'den yukarı vermem dedim kabul etmedi anlaşamadık elimde de PS3 var çıkarmam lazzım bir yandan onu da.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...n-konsolu-temiz-2.el-ps4-pro-1261806461/detay hocam 10.500 alırım diye düşünyorum.

Series S'de alma. PS4 Pro'da. Ailenle tekrar konuş bence. Onlara yük olmayacaksa PS5 Slim al ikinci el. Ya da fat kasa PS5. ileriye dönük oyun konusunda sorun yaşamazsın. İllaki yeni çıkan bir oyunu oynamak istersin ileride. Hem PS4 oyunlarınıda istersen kutulu alıp PS5'e takıp oynayabilirsin. Hatta bazılarını 100 TL'ye PS5 sürümüne bile yükseltebiliyorsun. GoW Ragnarok, TLOU 2 gibi vs. bitmiş bir konsola o paraları vermeni önermem.

PS5 evet en mantıklısı ama 20kdan başlıyor 2. el Slim benim tercihim tabii ki 1 PS5 olurdu ama fiyatı bütçenin çok üstünde o yüzden Series S derim. Spider-Man Uncharted God of War 2-3 ayda bitirirsin zaten diğer FC her cihazda var. O yüzden 2-3 ay için PS4 tercih etmezdim. Çok oynamak istiyorsan PS3'te bitir ama PS4 alma bence.

Hocam link attıgım üründe kapanma problemi varmıs ama düzeldi tamir ettirdim dedi ben 8'den yukarı vermem dedim kabul etmedi anlaşamadık elimde de PS3 var çıkarmam lazzım bir yandan onu da.

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...n-konsolu-temiz-2.el-ps4-pro-1261806461/detay hocam 10.500 alırım diye düşünyorum.
Fiyatı güncellemiş 10500'den 12 bin TL'ye çıkarmış. 10500'e inerse alabilirsin o halde. Ama tamir görmüş mü onu öğren. Tamir görmemiş cihaz bulup alabilirsen daha iyi olur.

Millet iyice tokatçı olmuş ya. 13 bin nedir? 7 bin liraya çift kol 500 GB PS4 Slim verdim. 12 tane oyun da vardı çoğu exclusive özel oyunlardı.
7-8 liradan fazlası haram PS4 için.

Hocam yaşadığım yer küçük şehir gerçekten aşırı fiyat çekiyorlar güvenlik barkodunu ve CUH kodunu da paylaşmıyorlar oyun var diyor yüklü olan oyunların aynısı PS Plus'ta da var dijital bir de.

Fiyatı güncellemiş 10500'den 12 bin TL'ye çıkarmış. 10500'e inerse alabilirsin o halde. Ama tamir görmüş mü onu öğren. Tamir görmemiş cihaz bulup alabilirsen daha iyi olur.

Zor hocam kabul etmedi zaten az fiyat verdim diyor laf anlatamazsın ki ne kadar konuşsan boş.

PS5 evet en mantıklısı ama 20kdan başlıyor 2. el Slim benim tercihim tabii ki 1 PS5 olurdu ama fiyatı bütçenin çok üstünde o yüzden Series S derim. Spider-Man Uncharted God of War 2-3 ayda bitirirsin zaten diğer FC her cihazda var. O yüzden 2-3 ay için PS4 tercih etmezdim. Çok oynamak istiyorsan PS3'te bitir ama PS4 alma bence.

Çift kol 25'e var hocam sahibinden de

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı