13 saat sonra cevap veren kızla görüşülür mü?

İnsanların "mesajı gördü ama yazmadı" takıntısını şahsen anlamış değilim. Benim de en nefret ettiğim şey insanların anında cevap vermemi beklemeleri. Mesajı okumuştur ama yazmaya müsait değildir. Ya da unutmuştur, herhangi bir işi çıkmıştır, hastadır, keyfi yoktur, vesaire. Kasıtlı olarak yapanlar varsa orası ayrı tabii.

Ben sırf bu yüzden o ayarı WhatsApp üzerinde devre dışı bıraktım. Kimseye anında cevap verme gibi bir zorunluluğum yok. Benim de kimseden böyle bir beklentim yok.
 
Anlamadığım olay şu arkadaşları göstermiş fotoğrafımı falan kız hoş çocuk falan demiş ekleşelim instadan diye söylemiş ekleştik yazıyorum yarım gün geçince cevap veriyor. Sanki dünya güzeli triplere bak.
 
İnsanların "mesajı gördü ama yazmadı" takıntısını şahsen anlamış değilim. Benim de en nefret ettiğim şey insanların anında cevap vermemi beklemeleri. Mesajı okumuştur ama yazmaya müsait değildir. Ya da unutmuştur, herhangi bir işi çıkmıştır, hastadır, vesaire. Kasıtlı olarak yapanlar varsa orası ayrı tabii.

Ben sırf bu yüzden o ayarı WhatsApp üzerinde devre dışı bıraktım. Kimseye anında cevap verme gibi bir zorunluluğum yok. Benim de kimseden böyle bir beklentim yok.
Aranızda şöyle bir fark var, günümüzde insanlar artık telefonla yatıp kalktıkları, onunla yaşadıkları için tıpkı bilim kurgu filmlerindeki gibi bir mesaj gelince alınlarına yapışıyor gibi oluyor.
 
Takılmayın bunlara diyeceğim ama çok büyütülüyor geç cevap verme durumu. Mesajlaşmayı sevmeyen biri olarak mesajlara erken cevap verme eğiliminde değilim haliyle telefondan konuşmayı tercih eden birisiyim, mesajlaşmak yerine.
 
Kız benimle görüşmek istemiş, ilk mesajı ben attım ama aradan tam 13 saat geçti sonra cevap verdi. Uyumuştur desem 13 saat kim uyur? Naz mı yapmaya çalışıyor sizce? En sevmediğim durumdur. Baştan bitirsem daha mı iyi olur?
Onun için önemli biri olsan anında dönerdi. Dürüst olmak gerekirse seni anca yedekler. Engelle geç selam bile verme. Birisi için önemliysen, her durumda senin için zaman yaratır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı