13 saat sonra cevap veren kızla görüşülür mü?

Kız benimle görüşmek istemiş, ilk mesajı ben attım ama aradan tam 13 saat geçti sonra cevap verdi. Uyumuştur desem 13 saat kim uyur? Naz mı yapmaya çalışıyor sizce? En sevmediğim durumdur. Baştan bitirsem daha mı iyi olur?
Belki önemli bir işi vardı, belki telefona bakacak zamanı olmadı.
 
Katıldığınız gibi sağ tıkla sustur yaparsanız uzun sürmüyor. Bende de eskiden 40 50 tane sunucu vardı. (Gereksizlerden çıktım 15 falan şimdi) İşi olan yazar zaten. İşi olmayıp keyfine sırf bildirim gelmesin diye yapıyorlar sonra 40 yıl sonra cevap veriyorlar. İsteyen alsın ama ben açıkçası öyle arkadaşlarım olunca düşünmeden siliyorum. Biz arkadaşlarımla birbirimizi iyi tanırız zaten. Hiç bu tarz problemler yaşamıyoruz bu yüzden.
 
Katıldığınız gibi sağ tıkla sustur yaparsanız uzun sürmüyor. Bende de eskiden 40 50 tane sunucu vardı. (gereksizlerden çıktım 15 falan şimdi) işi olan yazar zaten. İşi olmayıp keyfine sırf bildirim gelmesin diye yapıyorlar sonra 40 yıl sonra cevap veriyorlar. İsteyen alsın ama ben açıkçası öyle arkadaşlarım olunca düşünmeden siliyorum. Biz arkadaşlarımla birbirimizi iyi tanırız zaten. Hiç bu tarz problemler yaşamıyoruz bu yüzden.

Senin düşüncen ama rahatsiz etmeyeninde işi yoksa cevap verir sen oyun oynarken zar zart bildirim sesi gelsin ister misin görürse cevap verir işte uzatmayalim.
 
Evet uzatmayalım. Bu arada ben oyunda ya RAM yetmediği için Discord'u kapatıyorum. Kapatmazsam da zaten gelen ses küçük bir ses. O zamanda rekabetçi bir oyunsa güvenli bir köşeye çekilip alt-tab atıyorum cevap veriyorum.
 
Tebrik ederim. Bir kızın oyununa geldiğin için. Bunların çoğu böyle. Yedeğe atmış seni belli. Senden önceleri var demek ki. Çok şey bekleme bu kızdan benden söylemesi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı