13 tane kostüm kristal vs 1 tane prestij kostüm

DENZONYY

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Ben yeni faker biletini aldım ama kürelerden güzel kostüm çıkmadı. Bu yüzden ihtişamlı özlerle kostüm kristali mi alsam, yoksa kostüm mü alsam diye kararsız kaldım. Hesapta 44 tane kostüm var ve 140 seviyeyim. Arkadaşım 140 seviyede 44 kostümün az olduğunu ve kostüm kristali alsam daha iyi olacağını söylüyor. Oyunu 5 yıldır oynuyorum ve 44 kostümüm var. Şimdi bakınca cidden azmış. (JG mainim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, arkadaşınız haklı ve bence artık kostüm kristalleri alarak açmaya başlayın yavaştan. Benim çar 140lv civarı ve satarken içinde 110+ kostüm vardı. (Yatırdığım para 2020'den beri maks 500-600TL)

Hocam galiba hiç sandik kasma misiniz ondan az. Aslinda onemli bir şey de degil.

Sandık kastım ya ama sandıklardan sürekli totem ve karakter çıkıyor 150 tane totem var hesapta sandıkta az düşmeye başladı bir de artık s- falan alınca sandık verme kalkmış sanırsam yani kısaca bayağı bir şanssızım :(

Evet, arkadaşınız haklı ve bence artık kostüm kristalleri alarak açmaya başlayın yavaştan. Benim çar 140lv civarı ve satarken içinde 110+ kostüm vardı. (yatırdığım para 2020'den beri maksimum 500-600TL)

Benim de yatırdığım para 350 400 falan Kayn mainim hepsini Kayn'e skin almak için yatırdım

Evet, arkadaşınız haklı ve bence artık kostüm kristalleri alarak açmaya başlayın yavaştan. Benim çar 140lv civarı ve satarken içinde 110+ kostüm vardı. (yatırdığım para 2020'den beri maksimum 500-600TL)

Bu arada kostüm kristali aldım ve doğru düzgün bir tane skin çıkmadı ama 50 tane skinim oldu hatta fotoğrafınıda koyuyorum aşağıya fotoğraftakilerin hepsi sandıktan kostüm kristalinden kapsülden vs. çıktı birkaçı birleşim sonucu oldu(favorim Gragas skini :))

1721153227035.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı