13. ve 14. nesil i7'ler kronik hatalı mı?

819715

Picopat
Selam arkadaşlar. 13. nesil işlemciler hatalı diyorlar 13. nesil i7 kullanıyorum hatta tam adı i7-13700HX. Isınma sorunu vs var diyorlar laptop kullanıyorum bu arada. Bu sorunun önüne geçmenin yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasa efektif bir soğutma dizaynına sahip ve sıvı metal macun kullanılmışsa ısınma gibi bir problem yaşamazsın 13700HX de. Bunun dışında 13. ve 14. nesil işlemcilerde voltaj sorunu bulunuyor ama mobil CPU'larda sorun yaşayan hiç görmedim. K ve KF serilerinde var bu sorun genel olarak.

Kasa efektif bir soğutma dizaynına sahip ve sıvı metal macun kullanılmışsa ısınma gibi bir problem yaşamazsın 13700HX de. Bunun dışında 13. ve 14. nesil işlemcilerde voltaj sorunu bulunuyor ama mobil CPU'larda sorun yaşayan hiç görmedim. K ve kf serilerinde var bu sorun genel olarak.

Teşekkür ederim gerçekten güzel bir soğutmaya sahip bilgisayarım sıvı termal macun kullanıyorum laptop ısındığı zaman ekstradan bir soğutucum var onu kullanıyorum çok nadir ısınma sorunu yaşıyordum içimi rahatllattınız sağ olun.

Bozulma sorunu yok genel olarak, gönlünüz rahat olsun.

Teşekkür ederim içimi rahatllattınız gerçekten.

Bozulma sorunu yok genel olarak, gönlünüz rahat olsun.

Teşekkür ederim içimi rahatllattınız gerçekten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı