13 yaş 1.62 boy ileride kaç olur?

Selam dostlar. Başlıkta belirttiğim gibi 13 yaşındayım ve boyum 1.62 falan. 9'a geçtim. Arkadaşlarım 1.70 1.80 falan. Onlardan 1 yaş küçüğüm. Boy uzatmak için ne yapabilirim? Ve 3-4 sene sonra boyum kaç cm olur. Şimdiden teşekkürler.

Edit: Tahmini olarak sormuştum herkes dalga geçmiş. Kendi deneyim veya arkadaşlarınızdan yola çıkarak tahminde bulunabilirsiniz diye düşünmüştüm. =(

Edit 2: Bu arada başlığı o şekilde yazmamıştım moderatör sağ olsun dalga konu olmuşum.

Ben 13 yaşımda 7.sınıfta 1.58'dim şu an 10.sınıfa geçtim boyum 1.89.
 
Dostum hangi sporları yaptın? Yediğin besinler nasıldı?

Vallahi ben hayatım boyunca hiç yemek yemeyi sevmedim. Fakat 8.sınıfta bayağı acıkıyordum deli gibi açtım yamyam gibiydim önceden annem bana o yemekleri zorla yediriyordu ama ben 8. sınıfta her yemekten yaklaşık 3 tabak yiyordum okulda her gün tam döner yiyordum üstüne bir de 2 simit 1 ayran yiyip içiyordum anlayacağın ayırt etmeden her şeyi yiyordum bol bol doymuyordum. Evet gördüğün gibi fakat en önemli şey senin genlerindir benim annemin boyu 1.68 babamın boyu 1.85 ben fiziksel genimi babamdan aldım boyumu vs. bu yüzden yeterincede beslendiğim için o genlerim daha da çok harekete geçti ve inanılmaz bir boy artışı yaşadım. Önceden tavana bakar gibi baktığım arkadaşlar bana bakmak için tavana baktılar.
 
Bence boyun iyi en fazla 1.76-1.78 olmalı ondan sonrası sırık gibi gösteriyor insanı.
 

Geri
Yukarı