aliBuyak124
Femtopat
Ben tam 13 yaşındayım etkilenecek miyim?
Edilmedi de çok mantıklı bence kullanma insta fln bu yaşta çocukların beynini çürütüyorlar.Ben tam 13 yaşındayım etkilenecek miyim?
Edilmedi de çok mantıklı bence kullanma Instagram falan bu yaşta çocukların beynini çürütüyorlar.
13 Yaşında sosyal medya kullanıp ne yapacan tamamen saçmalık ben bu yaşta oturup 2 saat izlediğimde gördügüm şeylerBen tam 13 yaşındayım etkilenecek miyim?
He iyi o zaman zaten gelmez öyle bir şey boş ver. Birde lgsye çalış.Ben onlardan değilim zaten sadece Yusuf ipek adlı YouTuber'a bakıyorum 1-2 Instagram'yı sormayın salak salak videolar çıkıyor zaten safe family var bende bir de. Kurunun yanında yaş yandı.
13 yaşında sosyal medya kullanıp ne yapacaksın tamamen saçmalık ben bu yaşta oturup 2 saat izlediğimde gördügüm şeyler.
Kuru fasulye ile dubai çikolatası.
Birbirine sallayan çoluk çocuk.
En mafya benim raconsal TikTok videoları.
Birbirini aşalayan kötüleyen futbol fanları.
Ülke ekonomisiniden bir şey anlıyormuş gibi yorum yapan 15'lik ergen tayfa.
60 yaş teyzelerin izlediği dizilerin Speed up şarkılı editleri.
TikTok'ların iğrenç sesiyle çektiği şarkıların kesitleri.
13 yaşında sosyal medya kullanıp ne yapacaksın tamamen saçmalık ben bu yaşta oturup 2 saat izlediğimde gördügüm şeyler.
Kuru fasulye ile dubai çikolatası.
Birbirine sallayan çoluk çocuk.
En mafya benim raconsal TikTok videoları.
Birbirini aşalayan kötüleyen futbol fanları.
Ülke ekonomisiniden bir şey anlıyormuş gibi yorum yapan 15'lik ergen tayfa.
60 yaş teyzelerin izlediği dizilerin Speed up şarkılı editleri.
TikTok'ların iğrenç sesiyle çektiği şarkıların kesitleri.
13 yaşında isen eğitim hayatını düşün iyi bir gelecek için çalış çalış.
Sokağa çık doya doya oyna.
Bir daha o yaşlara dönemeyeceksin, sosyal medya ile zihnini körertme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.