13 yaş futbol için geç mi?

erhann_23

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, okulun başında merak sardım futbola ve oynamaya başladım. Yumuşak toplara güzel vuruyorum kendimi geliştirdim ama sert toplara vuramıyorum. Arkadaşlarım falan genelde 8 yaşlarında falan başladı o yüzden güzel oynuyorlar. Benim bu saatten sonra güzel oynamam mümkün mü? (şu an 14 yaşındayım kendimi geliştirmeye çalışıyorum)

Merhaba, okulun başında merak sardım futbola ve oynamaya başladım. Yumuşak toplara güzel vuruyorum kendimi geliştirdim ama sert toplara vuramıyorum. Arkadaşlarım falan genelde 8 yaşlarında falan başladı o yüzden güzel oynuyorlar. Benim bu saatten sonra güzel oynamam mümkün mü? (şu an 14 yaşındayım kendimi geliştirmeye çalışıyorum)

Bence hiç erken değil bende 15 yaşındayım yazılmayı planlıyorum futbol kurslarına.

Futbolu öğrenmenin yaşla ne ilgisi var ki, bilmediğimden soruyorum? Bana futbol aklı oturmuş birisi 20 yaşından sonra da öğrenebilir gibi geliyor. Mesela bende futbol aklı var ama ayağıma top değmemiştir doğru düzgün.

Geç değil, yeteneğin varsa kesinlikle bırakma.

Zamanında futbol okuluna gitmiştim yaz tatilinde. Çok iyi oynamama rağmen elimden tutan olmadı, kendimi bildim bileli futbol oynarım ama gel gör ki nerede yeteneksiz, torpilli adam var onlar A takımındalar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı