13 yaş vücut geliştirme

Lucy01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben 13 yaşındayım ve çok cilizim, kendimi savunacak kadar güçlenmek istiyorum neler yapabilirim?

Bir rahatsızlığın olabilir fitnessa başlamak için çok erken hem kas yapıların şuan çok ince hemde yaşın çok ufak bir doktora görünmediysen görün ayrıca çok ye sana bir tarif vereyim bunu gün içinde mümkünse tüket olurmu kendini üzme.

Tam yağlı süt, yulaf, cicibebe, badem, fındık, keçiboynuzu pekmezi, muz, fısıtk ezmesi, bal, 1-2 parça bitter çikolata, 1 yemek kaşığı kadar zeytinyağı, istersen içine 1-2 parça sevdiğin bir atıştırmalıktanda ekle halley yada biskrem olabilir bide mümkünse içine 1 yumurta kır sütü oranına göre ayarla ben buraya çok yazdım evinde olanlardan olabildiğince ekle işte blendırdan geçir içmeye bak tadı güzel oluyor zaten

Hocam bunları blendardan geçirmeden yesek olur mu peki.

Birşeyi yemek içmekten daha zordur aynı miktarda daha rahat içersin ve daha keyidli olur teker teker yemek bıkkınlık getirir.

Sen bilirsin aynı oranlarda yiyebilceksen ye.

Sadece sindirimi birazdaha zorlaştırırsın.

Hocam bir de söylemeyi unuttum benim metabolizmam hızlı ondan kilo alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…