13 yaşında internetten nasıl para kazanılır?

Tek şart kodlama tasarım değil diye düşünüyorum. Onlarca alan var. Takas, ticaret, yatırım, içerik üreticisi.
Arkadaş 13 yaşında ailesi üzerinden yapmayacaksa dedikleriniz çok mümkün değil.
 
13 yaşındaki biri internetten para kazanamaz, makale yazarsın logo tasarlarsın yaparsında yaparsın ama eline geçen para emeğinin karşılığı olmaz.

Şimdilik kendinizi geliştirmeye bakın.
 
Anlıyorum dostum sana iyi günler diyorum.
Birçok kişi girdiği yerde geçim kaynakları neden açıklayım?
Git sen Valorant oyna boş ver bu işleri.

Daha kelimleri düzgün yazamıyorsun sen. Ben birçok kişinin içinde söylerim nereden kazandığımı beyazıt'ta toptancıyım kadın erkek takısı satıyoruz. Önemli olan para kazanmak değil alnın ak şekilde söyleye bilmek bilmem yüzün kızarır mı.

Tek şart bunlar demedim zaten, çocuğun ne yapabildiğini bilmeden öneri vermişsiniz. Önce bir sormak lazım "elinden ne geliyor?" diye.

Kendini şu alanda geliştir demeden çocuk nereden bilsin neler yapabileceğini. Bilse gelip sorumu sorar?
 
Yatırım yapabilirsin ben 14 yaşındayım dolar ve altın yatırımı yapıyorum ama kendi harçlıklarım ile küçük yatırımlar 1-2K'lık.
Onun dışında YouTube içerik üretmeyi deneyebilirsin ben girmiştim 3K abone ile son verdim. Telifli şarkılar koyduğum için.
Dolar ve altın yatırım değildir.
 
İlgi alanına göre hedef belirle. Mesela benim ilgi alanım bilgisayar bileşenleri. Bilgisayar toplamaktan ve parça araştırmaktan zevk alıyorum. Ekran kartı oyun testi izlemekten bile. O yüzden yazın bilgisayarcıda küçük bir iş deneyimlemeyi düşünüyorum.

Dolar ve altın yatırım değildir.
Nedir?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı