13 Yaşında Nerede Çalışılır?

Ali Başkurt

Kilopat
Katılım
4 Haziran 2016
Mesajlar
48
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta yazdığım gibi 13 yaşındayım. Yazın en fazla 5000 TL en az 3000 TL biriktirmem lazım nerede çalışabilirim ? (Yaşadığım yer: Tekirdağ Şarköy.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası düzgün bir iş bulabileceğini sanmıyorum. Yaşın 18'den küçük olduğu için seni çalıştırmaları yasal değil. Belki kahvehane tarzı yerlerde getir-götür işleri yapabilirsin. Yalnız verecekleri ücret tahminimce 300-500 TL arası olur.
 
Berber, eczane gibi yerlerde çalışabilirsin ancak aylık maksimum 200 TL verirler. Aylık 1000 TL'yi 13 yaşındaki bir çocuğa vermektense eleman alır.
 
13 yaş çok erken bana kalırsa. Kimsenin ayda 1000 tl vereceğini sanmam. Ancak harçlık dediğimiz bir şekilde 200 tl verebilirler. Dediğin paralar bir asgari ücret, eleman çalıştırması daha mantıklı olabilir. Bana kalırsa şuan çalışmanız pek uygun değil o çalışma zorluğunu kaldıramayabilirsiniz. Göründüğü gibi değildir :) Sizin için en iyisi arkadaşlarınızla, oyun oynayarak vakit geçirmektir :)
 
Yazın sahilde su poğaça simit vesaire satarak iyi para kazanabilirsin. 13 yaşında olup aylık 1000 lira ücret alan kimse yok. İş yeri sahibi 400 lira daha fazla verir gider 18-26 yaş arası birini alır.
 
Ben 1 ay babamın bu işleri öğren diye girdiğim yerde ben 1200TL almıştım, ama babamın payıda vardı sanırım çünkü o kadar vermezler normalde.
 
Simit veya su satmak için bir izne falan gerek var mı günde kaç lira kazandırır.

Dikkat edersen iyi olur, aha zabıta geliyor!👟

Simit veya su satmak için bir izne falan gerek var mı günde kaç lira kazandırır.

Bir şey olmaz diye düşünüyorum internette kanunları varsa bakabilirsin.

Simit veya su satmak için bir izne falan gerek var mı günde kaç lira kazandırır.

Ayrıca mendil + su falan satabilirsin böyle ışıkların altında iyi para yapar günde 100-120 TL kar yapabilirsin eğer müsait bir konumsa, günde 120 TL kar olarak alırsak ayda 3600 TL bence gayet süper bir iş.
 
Arkadaşlar herkes çalışma dayanamazsın demişte adam en azından bilgi kazanır ileride bir yere giriceği zaman yardımcı olur o bilgiler ona.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı