13 yaşında para kazanmak

Kimse yazmamış yazayım Epic Games 100 dolar bildiğim kadarı ile ücretsiz yayınyalabileceğim büyük tek yer GOG oda oyun süper değilse asla geri dönüş yapmıyor.

İndie yerlerde ücretsiz yayınlayabilirsin ama para kazanamazsın yurt dışından bir tanıdığın yoksa.

Bir de ufak oyun siteleri oyunları alabiliyor elinizden çok ufak rakamlara.

Oyun yapmaktan para kazanmak zaman alır ama imkansız değil.

Oyun yapma işi hocam kolay bir iş değil birincisi şu an 7. sınıf olmanız lazım öyle 1 ayda yapılacak şey değil derslerin arasında vesaire bir de seneye LGS var (çalışacağınızı düşünüyorum) en iyi ihtimalle 9. sınıfın sonuna doğru biter diye düşünüyorum ek olarak oyunun pazarlama kısmı var eğer pazarlamayı iyi yapmazsanız 5 ila 10 kişi oynar daha bunun model yapması hikaye bulması filan var ohoo... Anladığım kadarıyla kendi harçlığınızı kazanmak istiyorsunuz bu oyun belki şu an hiç tutmaz 10 yıl sonra tutabilir yani anlayacağınız bu işler öyle basit değil eğer harçlığınızı kazanmak istiyorsanız freelance işlere yönelebilirsiniz

Bu oyunu lise öğrencileri yaptılar ve gayette başarılı oldular. Senin beklentilerinin çok çok üstünde para kazanmışlardır. Önemli olan azimli olmak bu işte.

Tamam yap o zaman öneri ne bekliyorsun tam olarak ne istiyorsunuz ben onu anlayamadım direk bir çözüm bekliyorsanız zaten siz bulmuşsunuz oyun yapmak diyorsunuz yapın o zaman öneri beklemeniz yanlış.

Son söyleyişim bana nasıl herhangi bir oyun yapmam gerek değil bana ben nasıl bir oyun platformuna oyun yüklerim diyorum.

Bu yaşta hiçbir şey yapamazsın C++ öğrenmen sunucu kurman vb. lazım.

Öğrenmesem yapmam zaten öğrendiğim için soruyorum.

Son söyleyişim bana nasıl herhangi bir oyun yapmam gerek değil bana ben nasıl bir oyun platformuna oyun yüklerim diyorum.

Öğrenmesem yapmam zaten öğrendiğim için soruyorum.

Parasız oyun yükleyebileceğin platformlar indie oyunlar için olanlar.

Download the latest indie games ve benzerleri.

Diğerleri için 100 dolar gerekiyor. Tahminimce yakında o rakamları da yükseltirler.

Parasız oyun yükleyebileceğin platformlar indie oyunlar için olanlar.

Download the latest indie games ve benzerleri.

Diğerleri için 100 dolar gerekiyor. Tahminimce yakında o rakamları da yükseltirler.

O yerlere parasız yüklesemde bir miktar para tutup 1 dolar vs (örnek) çok fazla alınırsa bana da para gelir mi acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı