13 yaşında para kazanmak

İnternetten o kadar para kazanamayacağını söylüyor arkadaş, doğruda söylüyor.
14 yaşının altında olman çıraklık yapmana engel değil, bizim burada 7-8 yaşındaki çocuklar berberde çalışıyor.

Daha fazlasını istiyorum ne demek dostum, 100 bin gerekip gerekmediğine bakabilirsin internetten.
Oyunun adını hatırlamıyorum, ancak 9 yılda tek bir kişi tarafından yapıldığını biliyorum.
Bunun için yarı zamanlı işte vs çalışıyordu, sence gerekiyor mu gerekmiyor mu?
Oyun piyasasında 100 bin sadece çerez parası.

Sizin orayı bilmem ben dostum bana neden bunu söylüyorsun ayrıca boş iş diyecekseniz yazmayın geçin.

O arkadaşa değil herkese böyle geliyor, forumda aratsanız sizinki gibi yüzlerce konu var.
Hepsinde internetten para kazanılmak istiyor.

Hepside derken yapanlar zaten kazanıyor kanka. Bende çözüm yolu arıyorum olmuyorsa maalesef olmaz da geç neden kafa ütülüyorsun.

Demek istediğim bu işten para kazanmaya çalışma, böyle bir beklentiye girersen işin sonunda üzülürsün. Kendini bu alanda geliştir, projeler yap. Yani kendini geleceğe hazırla. Projelerini Github'ta paylaşabilirsin, Github profili önemlidir. Senin amacın para kazanmak değil, kendini geliştirmek olmalı. Bir proje yap, ve şunu de: "Ben bir dahaki projemde gelişip daha iyi bir iş çıkaracağım."

ah dostum yapmadım mı sanıyorsun ek olarak ben neden denemeden paylaşıyım tabiiki ilk olarak github gibi sitelere paylaştım

Merhaba arkadaşlar 1 hafta sonra 13 üme basacağım fakat okul olsun alışveriş olsun paraya ihtiyacımız oluyor ve tabii ki benim de. Oyun yaparak para kazanma gibi bir isteğim var, tabii ki öyle 100 lerce değil 5 TL olsun 5 kuruş olsun kazanmak isterim. Şimdi belki dersiniz "bırak bu işleri" diye ama ben yapmak istiyorum, sanırsam Epic Games'e oyun yüklemek bedavaymış (yanlışsam düzeltirseniz sevinirim) oraya. Oyun yüklemek için nasıl şekilde oyunu kaydetmeliyim, oyun yükleme adımları nedir anlatırsanız sevinirim.

Hocam sermayesiz neredeyse hiçbir şey olmuyor maalesef yine de basit şeyler sıfırdan şeyler var Minecraft sunucusu aç enazından ciddi bir sermaye gerektirmez hem de tutturabilrisen ucunda sağlam para var ayrıca VDS ıçın sponsorluklar ve dığer birçok sistem var.

O yaşta biraz oyun programlama zor gelir en iyisi item al sat ya da pes hesap, Brawl Stars, PUBG Mobile gibi oyunlarda hesap al sat yap.

Dostum bana bunu söylemeyin kaç kez oyun yapmışımdır sadece resmi şekilde paylaşmadım.

Hocam sermayesiz neredeyse hiçbir şey olmuyor maalesef yine de basit şeyler sıfırdan şeyler var Minecraft sunucusu aç enazından ciddi bir sermaye gerektirmez hem de tutturabilrisen ucunda sağlam para var ayrıca VDS ıçın sponsorluklar ve dığer birçok sistem var.

Hocam MC ile ilgilensem yaparım.

Dostum bana bunu söylemeyin kaç kez oyun yapmışımdır sadece resmi şekilde paylaşmadım.

Sizin bizden istediğiniz ne gerçekten soruyorum.
İnsanlar öneri veriyor, tersliyorsunuz.
Bir fikir veriyor oyun yaptım paylaşmadım, şurada paylaştım diyorsunuz.
Madem bu kadar oyun yapma sevdanız var, yapabiliyorsunuz.
Cebimde para var demiştiniz? Yayınlayın Epic Games'te reklam verin sonuçları yazın buraya.

İnsanların size sinirlenmesinin sebebi sizden yaşça büyük kişilerle "dostum, kanka" gibi hitaplarla konuşmanız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı