theumtkyd
Hectopat
Doğrudur sıkıntı yok hocam.6-7 ay oldu.
Aga şu an baktım Papara'nin sitesinde veli izni için SMS atiyorlarmis ailende onaylıyormus ama ben öyle bir şey yasamadim.
Doğrudur sıkıntı yok hocam.6-7 ay oldu.
Aga şu an baktım Papara'nin sitesinde veli izni için SMS atiyorlarmis ailende onaylıyormus ama ben öyle bir şey yasamadim.
18 yaş altındaysan hesabını onaylaman için veli izni gerekiyor. Annenin veya babanın da paparaya üye olup kimliğini onaylaması gerekiyor, o şekilde izin veriyorlar. Yani haberleri olmadan yapamazsın.Hahaha atmanıza gerek yok, bu sene 13 yaşında giriyorum. Yaklaşık 3 ay var Papara almak istiyorum ama ailemin haberinin olmaması lazım nasıl hallederim takılırlar mı?
Eski nfc özelliği olmayan telefonlarda hala öyle diye biliyorum. Bende kayıt olurken öyle olabildim. Telefonumda nfc yok okutamıyorum.Yok arkadaşa sormuştum.
Paparadan vazgeçtim dostum zaten tosla vardı bende şu an tosla kullanıyorum. Sana da tosla önerecektim ama kimliğinde fotoğraf yoksa kabul etmiyor artık niyeyse ben geçen sene kayıt olmuştum benden sadece TC istedi kimlik okutma falan yoktu o yüzden ben kayıt olabildim.
Veli izni olayı yeni gelmiş. Geçen yılda herhangi bir sorun yaşamamıştım. Şu an hala yaşamıyorum ve onay istemedi. Garip.13 yaş altı kesinlikle hesap açamıyor. 13-18 arası da veli izni istiyor.
Veli izni olayı yeni gelmiş. Geçen yılda herhangi bir sorun yaşamamıştım. Şu an hala yaşamıyorum ve onay istemedi. Garip.
Hahaha atmanıza gerek yok, bu sene 13 yaşında giriyorum. Yaklaşık 3 ay var Papara almak istiyorum ama ailemin haberinin olmaması lazım nasıl hallederim takılırlar mı?
Tosla'da fotoğraflı kimik zorunlu değil uyarı gelince kapatın, geçen müşteri hizmetlerine yazdım sorun olmaz kartı kullanırsınız yine dediler. Papara'da Tosla'da bir kuruş para kesmiyor (Tosla uygulamaya 1-2 aydan fazla girmezsen toslamayan ücreti alıyor sadece). Papara sipariş verdiğim zaman kurye benim T.C. kimlik kartım ile ebeveynlerimden birisinin kimlik kartını istemişti. Tosla Akbank'a bağlı olduğu için bazen çok iyi kampanyalar yapabiliyor mesela geçen ATM'den karta 50 TL yükleyince 50TL daha vermişti. Papara'da ise Steam'de %10, YouTube premiuma 10 TL cashback gibi avantajları var ayrıyeten yeni Papara kartlarda (%100 emin değilim) ad soyad yazmıyor anonim kart gibi olmuş. Zaten Papara ve Tosla devletin gözetimi altındaki kurumlar sorun çıkarmazlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.