13 yaşında veli izni olmadan Papara hesabı açılır mı?

Eskiden Papara Lite Card vardı. Teknosa, Carrefoursa gibi yerlerden alınıp istenildiği gibi kullanılabiliyordu. Ancak şu anda bildiğim kadarıyla sadece Papara Black Card ve türevleri var. Bunun için Papara'yı indirip hesap açıp hesabınızı onaylamanız gerekiyor. Hesap onayı için de velinizin onaylı hesaba sahip olup sizi onaylaması gerekiyor. Yani velinizin haberi olmadan bu işi yapmanız çok zor. Her ne kadar şu anda Papara Lite Card verilmese de, kendiniz mağazalarda arayarak şansınızı deneyebilirsiniz. Örneğin bulunduğum şehirde Carrefoursa'da halen onlarca Papara Lite Card bulunmakta.

Eskiden Papara Lite Card vardı. Teknosa, CarrefourSA gibi yerlerden alınıp istenildiği gibi kullanılabiliyordu. Ancak şu anda bildiğim kadarıyla sadece Papara Black Card ve türevleri var. Bunun için Papara'yı indirip hesap açıp hesabınızı onaylamanız gerekiyor. Hesap onayı için de velinizin onaylı hesaba sahip olup sizi onaylaması gerekiyor. Yani velinizin haberi olmadan bu işi yapmanız çok zor. Her ne kadar şu anda Papara Lite Card verilmese de, kendiniz mağazalarda arayarak şansınızı deneyebilirsiniz. Örneğin bulunduğum şehirde CarrefourSA'da halen onlarca Papara Lite Card bulunmakta.

Ailenizden habersiz yapmanız imkansız yüz ile doğrulama istiyor çünkü.

Ben bu zamana kadar Papara yüzünden ne 30klık, ne de 1 TL'lik borca girmedim. Aksine cashback sayesinde her yıl Netflix üzerinden 360 TL mi geri alıyorum.

Arkadaşın yaşı küçük. O yüzden Papara kartını kiralatırsa o 30 bin TL evine haciz olarak geri döner dostum. Yoksa bende Papara kullanıyorum hiç 30 bin TL ya da 1 TL dediğin gibi borça girmedim.

Hahaha atmanıza gerek yok, bu sene 13 yaşında giriyorum. Yaklaşık 3 ay var Papara almak istiyorum ama ailemin haberinin olmaması lazım nasıl hallederim takılırlar mı?

Sorun olmaz hesabı açarsın 13 yaşına girdiğinde AGT Kargo'yla geliyor zaten. Tek sıkıntı geleceği saati ve günü söylüyor adrese teslim yapıyor. O gün ve saatte evde olursun aparmanın ya da evin girişinden alırsın. Böylelikle haberleri olmaz.

Oyuna bazen para yatırmak istiyorum onlar istemiyor.

Bu arada ben de aynı problemi yaşamıştım 13 girdiğimde 1 ay falan bekle sonra anne ya da baba ben harçlıklarımı biriktirmek istiyorum zaten herkes kullanıyor aylık para da çekmiyor vesaire dersen konuşarak anlaşma ihtimaliniz yüksek ben böyle yapmıştım en azından ve dolandırıcılara karşıda dikkatli olursanız bence aileniz olgunlaştığınızı anlar ve izin verir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı