GTA Carl Johnson
Picopat
@Mr.Mordekaiser hasta mısın la?
Niye? Ne yazdı ki?
@Mr.Mordekaiser hasta mısın la?
Niye? Ne yazdı ki?
Eskiden Papara Lite Card vardı. Teknosa, CarrefourSA gibi yerlerden alınıp istenildiği gibi kullanılabiliyordu. Ancak şu anda bildiğim kadarıyla sadece Papara Black Card ve türevleri var. Bunun için Papara'yı indirip hesap açıp hesabınızı onaylamanız gerekiyor. Hesap onayı için de velinizin onaylı hesaba sahip olup sizi onaylaması gerekiyor. Yani velinizin haberi olmadan bu işi yapmanız çok zor. Her ne kadar şu anda Papara Lite Card verilmese de, kendiniz mağazalarda arayarak şansınızı deneyebilirsiniz. Örneğin bulunduğum şehirde CarrefourSA'da halen onlarca Papara Lite Card bulunmakta.
İnternette gördüğün saçma sa*ak videolara özendiysen bulaşma. Babana boşu boşuna 30k kilitlemesinler. (senin yaşına en uygun ininal)
Ben bu zamana kadar Papara yüzünden ne 30klık, ne de 1 TL'lik borca girmedim. Aksine cashback sayesinde her yıl Netflix üzerinden 360 TL mi geri alıyorum.
Oyuna bazen para yatırmak istiyorum onlar istemiyor.Ailenizden habersiz iş yapmayın onlar her zaman iyiliğinizi düşünüyor.
Hahaha atmanıza gerek yok, bu sene 13 yaşında giriyorum. Yaklaşık 3 ay var Papara almak istiyorum ama ailemin haberinin olmaması lazım nasıl hallederim takılırlar mı?
Oyuna bazen para yatırmak istiyorum onlar istemiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.