13 yaşında veli izni olmadan Papara hesabı açılır mı?

17 yaşımda aldım kartı hiç veli izni vb şeyler istemedi kimlik arkalı önlü falan şeyler istedi.>
Daha dün 18 yaşıma girdim IBAN gönderme para limiti falan artığını söyleyen bir mesaj geldi

Papara hesabınızı kiralayıp veya çaldırıp terör örgütlerine para transferi yaptırmayın da, sizin yüzünüzden ailenizin hayatı kararmasın.

Hahaha atmanıza gerek yok, bu sene 13 yaşında giriyorum. Yaklaşık 3 ay var Papara almak istiyorum ama ailemin haberinin olmaması lazım nasıl hallederim takılırlar mı?
Hayır veli izni olmadan hesap açamazsın.

Reis eve geliyorlar kart için, sen alirsan kimseciklerin haberi olmaz, tabii 13 yasinda değilsen ailenin haberi olmali yoksa açamıyorsun

13-18 Veli izni istemiyor kanka 13- istiyor arastirmani öneririm.

Yanlış bilgi vermeyin hocam 13 yaş altı zaten kullanamıyor 13-18 arası da veli izni istiyor.

Yanlış bilgi vermeyin hocam 13 yaş altı zaten kullanamıyor 13-18 arası da veli izni istiyor.
Sadece onaysız hesap kullanabilirsin veli izni olmadan.

Hahaha atmanıza gerek yok, bu sene 13 yaşında giriyorum. Yaklaşık 3 ay var Papara almak istiyorum ama ailemin haberinin olmaması lazım nasıl hallederim takılırlar mı?

Onaysız hesap olarak Lite Card alabilirsin ama Black Card almak için veli onayı gerekiyor ama Lite Card olarak kullanabilirsin.

Sadece onaysız hesap kullanabilirsin veli izni olmadan.

Kanka yanlış bilgi değil ben açtığımda farklıydı veli izni bile yoktu, bir de veli izni olmadan hesap açılıyor sadece onaylayamiyorsun.

Kart sipariş etmek için velinin onayı lazım o da ancak velinde bir hesap açmalı ve öyle onay vermeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı