13 yaşında veli izni olmadan Papara hesabı açılır mı?

Papara'da her ay para kesintisi yapmıyor. İstediğin süre kullanma veya kullan. Son sözleşmeyle birlikte Akbank ATM lerinden 500 TL'ye kadar işlem ücreti almıyor. 500 TL'yi geçerse veya başka bir ATM'den işlem yapacak olursan %1 komisyon ücreti kesiyor. Cashback özelliği ile %5-%10 gibi para miktarını geri alabilirsin bazı ödemelerinde. Eskiden bu daha fazlaydı ama azalttılar. Paparalılar arasında komisyon veya sınır olayı diye bir şey yok. İstediğin kadar işlem yapabilirsin. Tosla hiç kullanmadım ama ileride düşünebilirim. Her ay 2 TL kesmesi can sıkıcı ama çok fazla indirim fırsatı var diye duydum. İyi sosyaller.

Hahaha atmanıza gerek yok, bu sene 13 yaşında giriyorum. Yaklaşık 3 ay var Papara almak istiyorum ama ailemin haberinin olmaması lazım nasıl hallederim takılırlar mı?

İnternette gördüğün saçma sa*ak videolara özendiysen bulaşma. Babana boşu boşuna 30k kitlemesinler. (senin yaşına en uygun ininal)

İnternette gördüğün saçma sa*ak videolara özendiysen bulaşma. Babana boşu boşuna 30k kilitlemesinler. (senin yaşına en uygun ininal)

Diyorum anlamıyorlar sanki kulaklarına Papara deyip tıkamışlar nerede Papara kullanan görsem aynı sanki reklam vermişler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı