130.000₺ Wi-Fi 7 olan laptop önerisi

Hdr açınca o kırmızılık geliyor onun dışında kırmızılık yok.
Bunu tam anlamadım hocam ben. Oyunlarda da mı aynı? Siz hdr açtığınız zaman Boş masaüstü, youtube hdr video? Hepsinde o kırmızılık var mı?
Hdr açınca otomatik olarak profil seçilmiyor ve devre dışı kaliyor
Evet hocam o kısım normal. HDR sadece sRGB kullandığı için profil seçimi iptal olur
Bu kirmizi görüntü başka sorundan olabilir mi ? Tüm profiller ile test ettim hdr dışında gelmiyor o kırmızılık.
Bence yine renk ile ilgilidir. Kendiniz bir kalibre etmeyi deneyin (Bozulmaz merak etmeyin)
Hdr açtığınız zaman ekran da seçili renk profilinin adı ne?
Önceden söylediğim ayarlara baktın mı? 8-10 bit vs. İntel grafik ayarları.
@NorwayTurk34 sizde durum ne?

Hocam hdr açtığım zaman ekranin sag kismi kirmizi oluyor komple oyun fotoğraf uygulama fark etmiyor.
Calibre etmeyi denedim hdr aracını indirip windowstan ancak parlaklık ayarı dışında renk ile ilgili bir ayar yok orada.

Hdr açtığım zaman seçili renk profilini olmuyor xrite de otomatik kapatiyor Hocam.
8 bit rengi 10 olarak ayarladım o baya fark etti yazmayı unutmuşum.

Bunun dışında renkleri calibre edebiliyor muyum x rite kurcaladım ancak göremedim.
Kırmızılık sadece hdr açılınca oluyor x rite bütün profiller ile denedim sadece hdr açınca oluyor.

Hocam HDR açtığım zaman ekranin sag kısmı kirmizi oluyor komple oyun fotoğraf uygulama fark etmiyor.
Calibre etmeyi denedim HDR aracını indirip Windows'tan ancak parlaklık ayarı dışında renk ile ilgili bir ayar yok orada.

HDR açtığım zaman seçili renk profilini olmuyor xrite de otomatik kapatiyor hocam.
8 bit rengi 10 olarak ayarladım o bayağı fark etti yazmayı unutmuşum.

Bunun dışında renkleri Calibre edebiliyor muyum X rite kurcaladım ancak göremedim.
Kırmızılık sadece HDR açılınca oluyor X rite bütün profiller ile denedim sadece HDR açınca oluyor.

HDR açtığınız Windows menüsü resmi atar mısınız? Altında sertifika ne yazıyor? HDR1000 vs? Orada HDR anında seçili profilin adı ne?
Evet o kalibre sadece parlaklık ayarı ama belki işinize yarardı.
https://www.notebookcheck.net/Lenov...pply-with-almost-no-compromises.999828.0.html şuradaki renk profilini indirip uygulayın deneyin bir. Sdr profili sanırım ama belki HDR sizinkinden daha iyi çalışır. Makalede ekran kısmında bulabilirsiniz.
X rite silip deneyin. Ekran ayarlarında, Legion space ya da yeni uygulamasında bir ayarı vardır. Diğer arkadaşlar da HDR performansı baksın bir ona göre hareket ederseniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı