Emre Sakinmaz Megapat Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 629 Çözümler 2 17 Şubat 2018 #1 Klavye Aliexpress'den olabilir mekanik istiyorum ama fazla ses cikartiyor black switch olayinda falan fazla ses cikartmiyor diyorlar fazla bilgim olmadigi icin size danismak istedim. Simdiden tesekkurler. klavyenin Turkce olmamasi problem degil.
Klavye Aliexpress'den olabilir mekanik istiyorum ama fazla ses cikartiyor black switch olayinda falan fazla ses cikartmiyor diyorlar fazla bilgim olmadigi icin size danismak istedim. Simdiden tesekkurler. klavyenin Turkce olmamasi problem degil.
Rames Player Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2018 #2 Everest alabilirsin bütçen düşük olduğu için Corsair gibi iyi markaların ürünlerini almak mümkün olmuyor sana Everest Rampage KB-R74'ü tavsiye edebilirim. Everest Rampage KB-R74 Gökkuşağı Aydınlatmalı USB Gaming Q Multimedia Klavye Bence bütçene biraz daha ekleyip James Donkey 619 alabilirsin. James Donkey 619 Mavi Gaming Klavye - incehesap.com
Everest alabilirsin bütçen düşük olduğu için Corsair gibi iyi markaların ürünlerini almak mümkün olmuyor sana Everest Rampage KB-R74'ü tavsiye edebilirim. Everest Rampage KB-R74 Gökkuşağı Aydınlatmalı USB Gaming Q Multimedia Klavye Bence bütçene biraz daha ekleyip James Donkey 619 alabilirsin. James Donkey 619 Mavi Gaming Klavye - incehesap.com
aybrktrhn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 3.440 Makaleler 2 Çözümler 5 18 Şubat 2018 #3 Bütçeyi biraz arttırıp Masterkeys Lite L alın.