Elen Riannon
Decapat
Arkadaşlar merhaba, İ7 8700k işlemci ve RTX 2060 ekran kartına sahibim. Kasa olarak estetik görünsün istiyordum fakat soğutma ve estetik aynı anda pek olmuyor. Önerinizi Vatan'dan yaparsanız sevinirim. Aşağıdaki kasalardan hangisini önerirsiniz?
1-) COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH 3x120mm RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
2-) THERMALTAKE LEVEL 20 MT ARGB 3x120mm FANLI MidT KASA - Vatan Bilgisayar
3-) THERMALTAKE VIEW 23 TEMPERED GLASS RGB 3x120mm FANLI MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar
4-) CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI - Vatan Bilgisayar
Soğutucu olarak ise bunu düşünüyorum fakat çok ses çıkarıyor diyorlar;
1-) COOLER MASTER MASTERLIQUID 240L (120MMx2)AM4 UYUMLU RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar
2-) CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H100X HIGH PERFORMANS SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar
Şimdiden teşekkürler.
1-) COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH 3x120mm RGB FANLI MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
2-) THERMALTAKE LEVEL 20 MT ARGB 3x120mm FANLI MidT KASA - Vatan Bilgisayar
3-) THERMALTAKE VIEW 23 TEMPERED GLASS RGB 3x120mm FANLI MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar
4-) CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI - Vatan Bilgisayar
Soğutucu olarak ise bunu düşünüyorum fakat çok ses çıkarıyor diyorlar;
1-) COOLER MASTER MASTERLIQUID 240L (120MMx2)AM4 UYUMLU RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar
2-) CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H100X HIGH PERFORMANS SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar
Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: