1300 TL bütçe ile ekran kartı upgrade'i !

Alper Garip

Hectopat
Katılım
25 Mart 2014
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, ben yazın başında vatandan exper action kasa aldım özellikleri şunlar :
  • Anakart : ECS H61H2-MV (Mini-ITX)
  • İşlemci : İntel Core i5 3470
  • Ekran kartı : Amd Radeon HD 7570
  • HDD : WD (galiba blue) 1 tb
  • Güç kaynağı : 300w markasını bilmiyorum
Bu sisteme 1.300 TL ile upgrade yapacağım. Çok fazla profesyonel oyun oynamıyorum. Bf4 Titanfall (özellikle) kaldırsın yeter. Multiplayer'da ultrada kasmasın yani, highda da olabilir. 1.300 TL ile r9 290 alcaktım fakat baktımki hem güç kaynağı yetersiz hem ekran kartı kasama sığmıyor hem kasa çok kötü. Bu yüzden şöyle bir şey düşündüm ekran kartı, kasa ve güç kaynağı için :
İyi mi sizce parçalar ? Güç kaynağı ve kasa yetecek mi ? Anakart kasa'ya olur mu ? Parçalar uyumsuzluk yapmaz değil mi ? 
1265 TL yapıyor. Geriye 35 TL kaldı, üstüne çok az daha koyabilirim belki (20-30 TL). Bir işlemci soğutucu önerirseniz. Bu arada işlemcim iyi mi ?
 
Iyimi alacagim parcalar dedigim oyunlari acar mi sorularimi cevaplar misiniz ? Uyumsuzluk olur mu ? Ve en onemlisi ilk defa montaj yapicam bir sorun olur mu ?
 
İşlemci soğutucu olarak bunu almalısın. HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU - İşlemci - Soğutma Sistemleri - Vatan Bilgisayar 
Iyimi alacagim parcalar dedigim oyunlari acar mi sorularimi cevaplar misiniz ? Uyumsuzluk olur mu ? Ve en onemlisi ilk defa montaj yapicam bir sorun olur mu ?
Ekran kartını iyi seçmişsin. Parçalar uyumludur. Hiçbir sorun olmaz. Eğer bir sıkıntı yazarsan konu açarsın. Yardımcı oluruz.
 
Corsair alıcam diye bence GTX 770'i bırakma. Zalman'da çok kaliteli bir markadır. Üstelik Xayal'in verdiği tavsiyede işlemci soğutucusu da alabileceksin
 
Gercekten guzel yorumlar fakat taktim kafama o kasayi almazsam icime sinmeyecek oyunlar zevk vermeyecek :p Birde bir arkadas msi twin frozr gtx 760 in bf4 ve titanfall benchmarklarini atabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı