1300 TL bütçe ile hazır sisteme upgrade

garipbey

Hectopat
Katılım
23 Mayıs 2014
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1 sene önce hazır bir Exper Action sistem almıştım, buna 1.300 TL bütçe ile bir upgrade yapmak istiyorum. Sistem şu anda şu şekilde :
  • i5 3470 3.2 ghz işlemci
  • 8 gb RAM bellek (markasını filan bilmiyorum)
  • 1 TB HDD
  • Amd Radeon HD 7570 ekran kartı
  • ECS H61H2-MV anakart (mini-ITX)
  • 300W PSU
Bu sisteme 1300 TL ile upgrade yapmak istiyorum, amaç yeni nesil oyunları 1920*1080 çözünürlükte, ultra-high arası 60+ FPS almak. Ekran kartı ilk değişecek bileşen olacak buna bağlı olarak kasanın ve güç kaynağınında değişmesi gerekiyor, önerilerinizi alabilir miyim ? Bir de montajı tek başıma yapabilir miyim acaba (ilk defa yapacağım) ? Herhangi bir sıkıntı yaşanır mı ? Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar ..

Birisi bakabilir mi acaba ?
 
Hiç denemiyim de ne yapayım :( ? Bu arada anakart çok önemli mi ? Ben şu şekilde düşündüm :
Toplam : 1275 TL yapıyor, NVIDIA ekran kartının yanında Watch Dogs veriyor diye biliyorum. Bu ekran kartının yanında veriliyor mu ? Veriliyorsa ne zamana kadar geçerli bu kampanya ?
 
Ellerine sağlık ustam, işlemci'yi anakarttan çıkarıp diğerine takmayı filan halledebilir miyim acaba ? Çok fazla montaj videosu izledim, bir sorun olur mu sizce ?
 
Çok teşekkür ediyorum, teker teker.. Fakat kasanın beyaz renklisi çok hoşuma gitti birazcık bekleyebilirim stoğa girmesini sanırım..
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı