1300 TL ikinci el telefon tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eusta54

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2017
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizden maksimum 1300 TL'ye kadar 2. El telefon tavsiyesi istiyorum. LG G5 yada S6 düşünüyorum LG'nin kronik sorunlarindan dolayi biraz tedirginim ama çözümleti mevcut moduler olmasi sizce sorun çıkartır mı ya da hangi telefonu önerirsiniz? Benim kullanim amacim clash royale gibi ufak oyunlar ve sosyal medyada dolanmak birde video izlemek fazla telefonu zorlamam nadir bir şekilde zorlarim. Sizce hangi telefonu almaliyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
LG kronik sorunlarının çözümleri mevcut değil. Ghost Screen panel değişmediği sürece çözülmez, Anakart yanması da telefonun garantisi yoksa telefon elinde patlar, elinde kalır yani. İkisi arasından daha sorunsuz olduğu için önerim S6 olur, ancak ikinci el ürün temizse ve garantisi varsa almanı öneririm. Bu fiyat aralığında da sıfır garantili telefon olarak ise Zenfone 3, P2, J7 Prime, P9 Lite 2017, X Compact modellerine bakmanı öneririm. Paralel ithalat garantili almak istersen de Mİ5 ve C7 alınabilir.
 
1300 liraya temiz garantili faturalı G5 bulursan kaçırma. Birşey olursa garantiden değişim yaparsın. Sonuçta SD 820 işlemcili cihaz.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı